Personlig vekst

En typisk dagen derpå hos meg!

God kveld, kjære venner!

Denne dagen ble egentlig akkurat som jeg hadde forventet. Etter en hektisk dag, så fikk jeg en dagen derpå som bremser aktiviteten min litt. Men vet dere noe, jeg har kost meg hele dagen likevel. For jeg aksepterte at i dag var det denne kroppen jeg våknet opp med, og jeg ønsker å vise kroppen min godhet i hverdagen. Herlighet så mye enklere det blir, når man faktisk «bare» godtar at formen er sånn som den er. Det er ikke noe stress at jeg går lenge i pysjbuksen min, og tar en rolig morgen. Eller at jeg velger å ikke sminke meg.

Det er vondt å tenke tilbake på alle de gangene jeg har gjort kroppen min vondt. Og jeg lærer meg til å lytte, og ikke minst akseptere. Så i dag har jeg flyttet fokuset over på hva jeg faktisk fikk gjort, og ikke gitt meg selv juling for alt som måtte utsettes en dag eller to. Jeg har skrevet en del nye blogginnlegg, og jeg har tatt masse bilder av mote/trender til min Instagram. Så jeg har jo absolutt fått gjort masse likevel. Det beste er jo at humøret mitt er godt, og at jeg har fungert så bra som mulig akkurat her og nå. Da kan jeg ikke gjøre noe mer, og det får holde.

Å være tilstede i øyeblikket, er så viktig. Og jeg har etter hvert begynt å lytte mer spesifikt til kropp og sjel. Det kan virke litt sånn rart, men jeg lytter på en helt annen måte nå enn tidligere. Når man lytter, så kan man få benyttet seg av de egenskapene som får deg til å gjøre det du faktisk klarer. For den lille energien som jeg hadde akkurat i dag, fikk jeg plassert der det var nødvendig. For meg så er dette et viktig tema, og jeg skriver om det fordi jeg vet at veldig mange mennesker der ute gjør de samme tabbene som meg. Jeg er ikke den eneste som kjører meg selv for hardt.

Jeg er fornøyd med denne dagen, og jeg gleder meg til å jobbe videre. Listen over gjøremål er fortsatt lang, men jeg fikk gjort en del likevel. La oss være snille mot oss selv, og faktisk anerkjenne situasjonene man er i der og da. Det er mange veier som man kan velge mellom, og noen ganger må man ta en vei som kanskje er litt lenger. Men da kan man bevare kroppen samtidig, og faktisk kjenne på mestring og personlig vekst. Så det er min utfordring til deg. Lytt til det kroppen forteller deg, og lag deg en hverdag som du kan trives i. Det er ditt liv, og din helse. Gjør så godt som du kan , og det er bra.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!