Personlig vekst

Endelig lytter jeg til kroppen min!

Jeg er en person som vil veldig masse, og jeg har vært en mester i å presse meg selv altfor hardt. I noen perioder så har jaget etter å lykkes, blitt en farlig ting for min helsesituasjon. Men jeg har innsett at jeg må ta bedre vare på meg selv underveis på denne reisen. Noen ganger så må man virkelig oppleve ting, og så kan man ta erfaringer derfra. Den siste tiden så har jeg jobbet med en rekke problemstillinger. Og jeg har landet ned på at jeg skal lytte mer til hva kroppen forteller meg.

Dette har jeg snakket om før også, og jeg kan til tider bli ganske så oppgitt over meg selv. Men jeg har bestemt meg for å ta nye grep, og faktisk kjenne etter på hva helsen forteller meg. Jeg kommer til å redusere antall videoer. De dagene hvor jeg ikke orker å filme noe, så skal jeg ikke presse meg for hardt. Da er det faktisk bedre å samle opp ny energi først. Det er krevende å skulle produsere video hver eneste dag, og det er på mange måter umenneskelig å gjennomføre over tid,

Jeg vil ha glede i hjertet når jeg filmer videoer, og da kan jeg ikke presse meg så hardt som jeg har gjort til nå. Dersom jeg har fin form, så kan der kommet mange videoer. Men jeg skal nå ha som mål å komme med 4 videoer hver uke. Da får jeg litt mer pusterom , og jeg kan finne tilbake til det positive igjen. Det er utrolig viktig å ta noen alvorsprater med seg selv noen ganger. Da kommer man seg videre, og kan finne ut hvordan kan best kan løse en utfordring i livet.

Små ting kan endres på , og det kan gi et stort utslag. Jeg håper at energien min nå kan brukes litt mer fornuftig, og så kan jeg jobbe meg videre hver eneste dag. Det er magisk å få lov til å drive på med sosiale medier og internett. Jeg føler virkelig at dette kommer til å bli bra for meg, og jeg kjenner på en lettelse etter denne avgjørelsen. Det er kun jeg som bestemmer over mine kanaler, og jeg vil gjøre det med glede. Noen ganger så kan slike endringer skremme meg litt. Men ikke denne gangen.

Jeg vet at det er riktig, og jeg vet at min helse trenger det pusterommet. Nå gleder jeg meg veldig til å alt som ligger foran meg, og jeg kommer til å foreta nye endringer dersom kroppen min krever det. Det er tross alt det viktigste å bevare en så bra helse i hverdagen som mulig. Da må jeg tillate meg selv å puste litt. Håper dere skjønner det.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *