Hverdagen

Familien min er viktigst!

Her hos oss så har vi en veldig stor åpenhet og kommunikasjon. Det er både mellom oss voksne, og begge barna. For familien min kommer aller først, og jeg vil til enhver tid forsøke å ha en så vanlig hverdag som mulig. Det er derfor vi ikke har med barna på bloggen min , eller på andre sosiale kanaler. Jeg er så stolt av begge guttene mine, men jeg ønsker å la dem få vokse opp mest mulig i vanlige omgivelser. Samtidig så er de veldig opptatt av at mamma skal lykkes i mine prosjekter.

Jeg forsøker etter beste evne å la familien min få store deler av mitt fokus. Men jeg må i tillegg bruke krefter og energi på mine ting. At jeg gjør alt sammen her hjemme, gjør alt så mye enklere. Nå kan ungene mine få kontakt med meg mens jeg jobber, og jeg kan ta pauser når de4t passer oss. Vi klarer derfor å lage oss en hverdag som fungerer bra, og som hjelper oss videre i livet. Mamma er tilstede hjemme hver dag, og det skaper en trygg ramme rundt familien.

Når ungene er på skolen, så forsøker jeg å få unnagjort det aller meste som handler om blogg og sosiale medier. Da kan jeg ta i mot ungene, og vi kan ha en fin ettermiddag sammen her hjemme. Jeg skriver som regel litt på kveldene også, men da slapper ungene av på sine rom. Jeg har kontor rett utenfor rommene deres, så jeg er alltid tilgjengelig. Det er faktisk veldig uvant for ungene at jeg noen ganger drar ut på kvelden. Men det øver vi på, og jeg kommer alltid tidlig hjem.

Jeg er så uendelig stolt og glad for det livet som vi lever nå. Det har vært en krevende reise så langt, men vi kommer oss videre uansett. Og så passer jeg på at vi snakker om ting underveis, og finner løsninger som passer for oss alle fire. Å være mamma er den aller viktigste oppgaven min, og jeg vet at vi kommer til å få det fint sammen fremover også!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!