Hverdagen

Føler du deg klar til en ny uke?

Hvordan har du det i dag? Er du klar for en ny uke, eller kjenner du at det er vanskelig å komme i gang? Her har jeg denne uken kommet i gang med å teste ut blogginnlegg allerede kl 06.00 om morgenen. Det betyr altså at jeg må vekke meg selv tidligere enn før for å kunne dele dette innlegget med dere. Men jeg ønsker å nå ut til så mange som mulig, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å lykkes. Heldigvis så er det mulig å dele innlegget via telefonen, så jeg trenger ikke å stå opp så tidlig.

Mandag morgen er ikke alltid like lett. Men jeg tenker at denne uken kommer til å bli spennende, og det er godt å få en god start på uken. Jeg håper derfor at den gode følelsen fra helgen, følger med ut i uken. Nå er jeg i gang med nye prosjekter, og jeg følger opp de sosiale kanalene med innhold hver eneste dag. Det er jo krevende, men det er selvvalgt. Koser jeg meg uansett med det som skal gjøres, og velger å tenke positivt. Ny dag med nye muligheter for oss alle sammen!

Vi velger nemlig selv hvordan vi skal oppleve akkurat denne dagen her. Jeg tror på tankens kraft, og jeg merker selv at det påvirker hele meg. Når man klarer å holde på de positive tankene, så har man også en god energi. Og da får man unnagjort de oppgavene som venter på oss. Det er kun vi som kan styre vår egen mengde av energi, så fordel den så godt som mulig utover dagen. Jeg har lært meg til å ta små pauser underveis, og da klarer jeg å være mer effektiv i de periodene hvor jeg jobber.

Så da vil jeg virkelig få ønske deg en super mandag! Gjør så godt som du kan, og da er du god nok. Husk på at du er en viktig brikke i samfunnet, og vi trenger alle sammen. Et gedigent mangfold av mennesker som virkelig står på der de hører hjemme. Ha en strålende dag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!