Personlig vekst

Fyller du på din lykkekonto?

Vi har alle sammen en lykkekonto inni oss. Et sted hvor alle de gode følelsene samler seg, og gir oss påfyll av positiv energi i hverdagen. Den er med på å gi oss gode dager. Da er det ekstra viktig at vi passer på å fylle opp lykkekontoen i en travel hverdag. Små stunder av glede, kommer godt med i lykkekontoen. Det er veldig viktig at man ikke kommer i minus. Jeg har den siste tiden fått en mye bedre forståelse av eget liv. Det handler om at jeg har brukt en del tid på å skaffe meg en fullstendig oversikt over livet mitt. Hva er det som gjør meg glad? Hvor kan jeg finne den positive energien?

For meg så har det blitt ekstra viktig å gjennomføre de aktivitetene som kropp og sjel virkelig liker. Det kan være en treningsøkt, eller en tur på kafe sammen med en god venninne. Å sette av tid i hverdagen, er utrolig viktig. Og i tillegg forsøke å være bevisst på de valgene som man tar. For vi bestemmer så mye selv, og kan ta de grepene som behøves. Men vi må se helheten, og forstå hva man trenger. Jeg vet at min mentale helse virkelig har blitt bedre. Og det kommer av at jeg forstår meg selv mye bedre, og jeg har valgt bort det som ikke gjør meg godt.

Noen vil nok kanskje kalle meg for egoist. Men det er jeg ikke. Jeg bryr meg faktisk veldig mye om mine medmennesker. Men jeg kan ikke være en god venninne dersom jeg ikke står stødig i meg selv. Jeg må derfor passe på meg selv først, og så kan jeg hjelpe de som jeg har i livet mitt. Du har ansvaret for din lykkekonto, og du har ansvar for din. Men vi kan jo faktisk hjelpe hverandre til å fylle opp kontoene samtidig. Dersom man velger å prate sammen, så kan man finne de gode tingene for begge to. Det er jo en fin ting. Ekte vennskap kan knyttes enda sterkere sammen.

Jeg er har et liv nå som jeg virkelig er takknemlig for. Og jeg ønsker at dere andre skal få oppleve hva en lykkekonto kan gjøre i deres liv. Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!