Hverdagen

Gleder meg til julebord!

Jeg gleder meg veldig til å dra på julebord med overnatting om noen uker. Anne Brith Influencer kurs skal ha en koselig samling, og jeg gleder meg allerede til å treffe gjengen atter en gang. Vi ble så godt kjent da vi var i Tromsø, så dette kommer nok til å bli en veldig kjekk kveld. Jeg er allerede i tenkeboksen når det kommer til antrekket. Og jeg venter på noen klær som jeg har bestilt. For meg så er det viktig å føle seg fin, men også ganske komfortabel. Det er jo en del timer hvor man skal være sammen ,og da er det godt å kunne kjenne på velvære.

Det er ganske rart å tenke på hvordan livet mitt er nå. Jeg er heldig som får oppleve masse spennende. For få år siden ville dette vært helt utenkelig. Men nå er jeg sterkere, og jeg kommer meg fremover. Da er det lov å være både stolt og glad! Så jeg ser virkelig frem til en god fest sammen med disse herlige folkene. Det er mange mennesker, og vi er ulike på mange områder. Men vi har alle sammen et ønske om å bruke stemmen vår i det offentlige rom. Uansett hvilke temaer vi har, så har vi akkurat det utgangspunktet. Og jeg er så klar for å ha en fin kveld sammen med dem igjen.

Så om få uker går turen til Sandefjord denne gangen. Der skal vi kose oss masse, og ha et koselig julebord. Håper virkelig at mange kan komme seg dit, og at vi blir en stor gjeng. Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert på mine kanaler. Dette kommer til å bli skikkelig gøy! For en herlig gjeng vi er. Det er så mange flotte personligheter, og jeg syns at vi har et godt samhold. Jeg er glad for at jeg har muligheten til å reise atter en gang. Det er stas!

Ha en fin mandagskveld, og ta godt vare på deg selv!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!