Personlig vekst

Har Anne Brith Influencer Programmet vært verd pengene?

God kveld, kjære venner!

Det er deilig med helg, og jeg har brukt denne lørdagen fornuftig sammen med min kjære mann. Og jeg ser nå frem til å kose meg med Skal vi danse de neste timene. Men før det, så tenkte jeg at det var på tide å ta en liten oppsummering av min deltagelse i Anne Brith Influencer Program. Vi nærmer oss et halvt år, og det har vært masse jobb. Men herlighet så mye jeg har lært om blogging, bransjen, business og ikke minst om meg selv. Det har vært noen harde stunder, og jeg har fått kjenne på hele følelsesregisteret. For det handler jo om en livsstil, og at man må ha en sterk passion for det man faktisk driver med.

Jeg har vært en ivrig deltager, og fått vært med på det aller meste. Og jeg mener at det er viktig å holde seg selv aktiv i denne prosessen.

Anne Brith har blant annet kjørt en del livesendinger på Facebook for de ulike gruppene. Dette har for meg vært svært lærerikt, og jeg legger merke til de små detaljene som kan gjøre en stor forskjell. For der er så mange ting som kan gjøres bedre, og det tar ikke langt til å lære det. Men man må våre våken, og høre etter på hva som blir sagt. Summen av alle de små tingene, gjør at mine kanaler vokser hele tiden. For jeg har tatt i bruk de aller fleste knepene som vi har lært, og det betyr masse i det lange løp. En ting er i hvert fall sikkert. Du er nødt til å jobbe hardt hele tiden selv! Anne Brith kan lære oss masse, men vi må selv gjøre den jobben som trengs.

Det er ikke sånn at dette kurset gir deg automatisk vekst. Nei, du må være villig til å ta nye steg. Og du må ut av komfortsonen iblant. For min del, så har jeg hatt en femdobling av mine tall i løpet av disse månedene! Det er jeg skikkelig fornøyd med, og jeg ønsker meg enda mer. Ved å lære mer av Anne Brith, så fikk jeg fikset opp i små ting som hindret vekst. I starten av kurset snakket jeg ganske ofte med Anne Brith på telefonen. Men etter hvert som jeg har kommet inn i en fin rytme, så klarer jeg meg mer og mer på egenhånd. Litt veiledning skjer iblant, men jeg er min egen sjef! Det er sånn det må være, og hun gir oss gode råd.

Som mennesker er jeg og Anne Brith både like og ulike på samme tid. Anne Brith er dyktig, og svært direkte. Og det har i noen tilfeller vært utfordrende for meg. Men samtidig så har jeg mange av de samme målene som hun har hatt før, og hun vil hjelpe meg videre. Så vi finner alltid en vei videre, og så jobber vi hardt for å nå nye mål. Å takle tilbakemeldinger har vært en utfordring for meg, og jeg erkjenner glatt at dette kurset har gjort meg hardere i hodet. Det ser jeg på som et pluss, og som et viktig steg videre i min fremtid. Så jeg vil absolutt si at dette kurset har vært verd pengene, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Det er ikke lenge til vi skal ha vår workshop helg i Tromsø. Jeg gleder meg veldig til å oppleve det, og få lære enda mer av flotte mennesker. Så dersom du vurderer å ta kurset, så vil jeg nok si at dersom du er villig til å jobbe hard så er det noe for deg. Men ingenting kommer gratis, og du må brette opp ermene og jobbe!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer