Personlig vekst

Jeg blir så rørt!

God morgen!

De siste månedene så har jeg fått en del meldinger fra dere som følgere meg. Og jeg har mange ganger blitt skikkelig rørt. For det er spesielt å høre andres historier, og få vite at man faktisk har vært til hjelp for dem i hverdagen. Da føler jeg at det jeg gjør får en konkret mening, og det motiverer meg til å fortsette i samme spor som før. For vi trenger at noen våger å dele av livets oppturer og nedturer i samfunnet vårt. Det er så stort fokus på at alt skal være så perfekt. Men livet er ikke bare en dans på roser, og sånn er det for oss alle sammen.

Det hender at det koster litt for meg å dele raust av eget liv. Men når jeg da får tilbakemeldinger fra dere, så hjelper det meg til å være sterk. Og jeg blir bare mer og mer overbevist om at dette er viktig. Jeg møter også en del mennesker som sliter i sine liv. Og de ber meg om å fortsette med åpenhet. Det er godt for dem å vite at noen snakker høyt, og at de kan kjenne seg igjen i det som jeg skriver om. Sannheten svir skikkelig noen ganger, men jeg vet at det er riktig å være åpen og ærlig. Tårene mine triller ofte når jeg leser det dere sender til meg, og jeg tar det med meg i hjertet mitt.

Å få lov til å hjelpe andre med min historie, er blitt en veldig viktig del av mitt liv. Nå har jeg etter hvert fått en del flere følgere, og jeg har enda større muligheter til å spre det videre. Psykisk helse er fortsatt tabubelagt, og vi har ikke kommet så langt som vi tror. De som jeg møter i min hverdag, føler nemlig enda på en skamfølelse. Og de sliter med å kunne eie livet sitt, Jeg kan slite selv i perioder, men jeg gir meg ikke. Og jeg gidder ikke å late som om at de vonde periodene ikke finnes lenger. Da lyver jeg. Ja, jeg er blitt bedre og mer stabil. Men jeg kan fortsatt fort få vanskelige dager.

For meg så er det viktig å få være meg selv. Og jeg kommer til å fortsette med å dele. Noen ganger kommer jeg til å si alt, og noen ganger kommer jeg til å holde detaljer privat. For jeg må tross alt verne litt om meg selv og min familie også. Jeg tror at vi kan støtte hverandre, og vi kan hjelpe hverandre videre i livet. Jeg skal i hvert fall være her på mine kanaler, og gjøre så godt jeg kan for å hjelpe dere der ute. Og så skal jeg passe på meg selv også!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!