Personlig vekst

Jeg er redd!

God kveld!

Jeg får en del fine meldinger fra dere som følger meg, og det er veldig hyggelig. Og der er mange som sier til meg at jeg så tøff og modig hele tiden. Det kan kanskje virke som om at jeg virkelig er tøffere enn toget. Men sannheten er nok ganske annerledes. For jeg er ganske ofte redd. Det er visse prosesser som gjør at magen min knytter seg, og jeg kan få angst. For der er så mange ting som man skal rydde opp i, og da må man noen ganske ofte gå langt utenfor sin egen komfortsone.

Men jeg lar ikke denne frykten få stoppe meg! For jeg er nå mye sterkere, og jeg våger å ta de kampene som virkelig er viktige for meg og min fremtid. Da kan det storme litt rundt meg, og mange ting kan være veldig skummelt. Heldigvis så er jeg ufattelig sta, og jeg forsøker å bruke denne staheten på en god måte. Da kan jeg nemlig bruke det som et fornuftig og viktig verktøy. Der er mange ting i livet mitt som jeg ikke deler her på bloggen. Men jeg tror dere skjønner at noe må få være bare mitt også.

Å være redd, kan virkelig være krevende. Men så er det ekstra viktig at man står opp for seg selv, og tar et skikkelig oppgjør med fortiden. Da kan man nemlig legge det bak seg, og komme seg fremover i livet. Der ligger fokuset mitt. Fremtiden skal bli så fin som mulig. Både for meg og mine aller nærmeste. Det er utrolig viktig at du står opp for deg selv, og at du våger å ta de kampene som kommer underveis. Så takk for at dere heier på meg! Jeg trenger det mer enn dere aner.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *