Hverdagen

Jeg er så heldig!

Jeg har virkelig en god grunn til å smile til livet. For jeg føler meg skikkelig heldig. Det er ikke en selvfølge å ha det fint i hverdagen. Men vi er endelig kommet dit, og jeg nyter den gode følelsen. Det er ikke sånn at alt det vanskelig har forsvunnet ut av livet vårt. Men det handler mer om at vi nå føler oss tryggere, og livet er veldig stabilt. Vår lille familie har skapt sine egne rammer, og lever godt inni dem. Jeg kjenner det på meg selv, og jeg merker at vi alle sammen har kommet oss noen steg videre i løpet av det siste året. Det varmer hjertet mitt, og gjør meg lettet og stolt.

Der vil alltid være utfordringer som møter oss iblant. Og sånn er livet for absolutt alle sammen. Men jeg merker at skuldrene mine har kommet lenger ned, og jeg har god kontroll på hverdagen. Barna vokser til, og vi er i en krevende prosess når det kommer til overgangen fra barn til undom. Men vi snakker sammen underveis, og vi har klare grenser. Jeg er nok en mamma som ønsker å ha kontroll, og jeg må noenganger holde meg selv igjen. Det er en ny tid, og jeg merker at ungene vokser litt vel fort etter min smak. Heldigvis så kan jeg være hjemme, og være tilstede.

Det er spennende for oss å tenke fremover. Vi har endel drømmer som vi ønsker å gjennomføre som familie. Så da har vi noen konkrete mål å jobbe seg frem til alle sammen. Jeg gleder meg over alle de fremskrittende som vi gjør som familie, og jeg elsker min lille familie over alt på jord. Nå er det ikke så mye tårer og frustrasjon lenger. Ikke mer enn det som er vanlig. Men vi vet hva som trengs for å kunne opprettholde denne tryggheten her hjemme. Struktuf og forutsigbarhet er nøkkelordene. Jeg gleder meg skikkelig til å se hva vi kommer til å oppleve i fremtiden.

Jeg ønsker deg en superfin kveld, og sender masse kjærlighet til akkurat deg!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!