Hverdagen

Jeg gruer meg til vinteren!

God kveld!

Jeg merker på kroppen min at kulden er på vei! Faktisk så var der nattefrost i natt, og det kunne vi merke på soverommet. For vi har alltid vinduet oppe, og da kan det bli skikkelig kjølig. Det er koselig med høst, men jeg gruer meg skikkelig til kulden kommer for alvor. Jeg har derfor funnet frem ull, og begynt atter en gang med skikkelig varme ullsokker her hjemme. Og jeg regner med at det blir fyr i peisen i løpet av få dager. Det er ikke noe som varmer like godt som en god peis.

Det kommer til å bli mange stunder under deilige pledd i denne årstiden. Men jeg vet at dette ikke bare gjelder meg. Vi er jo mange frysepinner der ute. Men nå skal jeg fokusere på å gjøre det så koselig som mulig, og fokusere på det. Jeg jobber gjerne med et godt pledd over føttene dersom kontoret mitt blir for kjølig. Hva liker du å gjøre for å få det ekstra koselig inne gjennom høsten og vinteren? Når jeg holder meg varm, så koser jeg meg skikkelig. Da er humøret godt, og jeg pleier meg selv.

Som revmatiker så er jeg vant med å fryse masse. Og de siste årene har lært meg hvordan jeg skal ta best mulig vare på meg selv. Det handler om komfortable ullplagg rett på huden, og pakke seg inn i varme plagg. Jeg må også passe på at jeg bruker varme sko , og at jeg beskytter hendene mine fra kulden. Kalde hender og føtter er nemlig ikke noe godt. Jeg er også forberedt på mere smerter i kulden. Men det takler jeg på en god måte, og har bedre kontroll på kroppen min nå.

Så da er det bare å forberede seg, folkens! La oss alle sammen møte denne kulden med varme og pågangsmot. Dette er ikke så vanskelig å fikse, men man må ta ekstra godt vare på seg selv underveis. Finn frem ullklærne, og fyr opp i peisen. Da kan du roe deg ned, og kose deg under pleddet i godstolen din! Jeg ønsker deg en super kveld, så prates vi igjen om noen timer her på bloggen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!