Hverdagen

Jeg har fått ny Facebook side!

God morgen, kjære venner!

Jeg er klar for en deilig onsdag, og jeg håper at du også har en fin morgen der du befinner deg. Gøy å tenke på at jeg har følgere rundt om i hele landet. Hos meg så skjer der iblant noen forbedringer, og jeg har nå fått en ny Facebook side som heter wenchelarsen.no! Fra nå av så kommer dette til å være den offisielle siden min, og det er der jeg kommer til å poste blogginnlegg, skrive oppdateringer, sende livesendinger og kommunisere med dere som følger meg!

Det er alltid kjekt å ta et nytt steg, og nå var det på tide at bloggen min fikk sin egen side på Facebook. Jeg har sendt ut invitasjon til alle mine venner, men jeg blir skikkelig glad dersom du har lyst til å like siden min! Tenk om vi kan klare å bli en stor gjeng der inne også. Da blir jeg ekstra glad og takknemlig. Det er rart hvordan det å skape sin egen side, for meg føles som enda en bekreftelse på at jeg jobber meg større. Så tusen hjertelig takk til akkurat deg som leser dette blogginnlegget!

Nå gleder jeg meg til å fylle denne siden med spennende innhold. Jeg planlegger å komme meg mer på livesendinger både på Facebook og på Instagram. Det er noe som dere liker, og som jeg får forespørsler om. Så jeg er i gang med en plan på dette også, så det kommer nok snart i gang. Skriv gjerne forslag til temaer i kommentarfeltet. Da vil jeg bare ønske deg en super fin dag, og jeg håper at vi ses på mine sosiale kanaler gjennom dagen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!