Hverdagen

Jeg har sommerfugler i magen allerede!

Jeg kan kjenne på kroppen min at det kun er en uke igjen til jeg skal dra til Tromsø på Influencer workshop weekend! Faktisk så kan jeg kjenne at sommerfuglene er på plass i magen min allerede. Dette er ikke ukjent for meg, for jeg blir alltid veldig spent før jeg skal på tur. Dette er jo en tur hvor jeg skal gjøre masse oppgaver, og jeg skal by på meg selv. Det kjennes spennende ut, men også litt skummelt.

Det er viktig for meg å lytte til det kroppen forteller meg. Så jeg har derfor bestemt meg for å ha litt færre planer neste uke. Jeg vil spare på energien min til helgen, og da klare jeg meg nok fint. En rolig og fin oppladning er viktig for meg. Inni hodet mitt svirrer mange tanker om denne helgen. Men herlighet så heldig jeg er som får være med på dette opplegget her. Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med gjengen.

Det er litt trist for meg å dra vekk på eldstemann sin 16 årsdag. Men vi skal ta feiringen senere, og han var veldig klar på at jeg skulle dra. Guttene får kose seg litt ekstra når jeg er borte. Det vet jeg at de klarer kjempefint. Jeg må bare fokusere på det som skal skje der jeg er. Det kommer garantert til å bli en spennende og lærerik helg. Jeg er så innstilt på å jobbe hardt, og vi er mange som kan lære av hverandre også.

Nå skal jeg nyte denne fredagskvelden her hjemme, og bare tenke positive tanker om neste helg. Det kommer garantert til å kreve masse av meg, Men det blir aller mest gøy! Nå er det familietid, og jeg skal være tilstede for mann og barn.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!