Hverdagen

Jeg har store forventninger!

God kveld!

Jeg har alltid drømt om å få komme til nord Norge en gang. I morgen går den drømmen i oppfyllelse for meg, og jeg har store forventninger til denne turen. Jeg gleder meg til å få se naturen, og være tilstede i Tromsø. Det er så rart å faktisk vite at det nå skjer. Jeg har jo aldri vært lenger enn til Trondheim tidligere. Så dette blir kjekt, og jeg er takknemlig for at denne opplevelsen kommer akkurat nå. Vi har jo gledet oss i flere måneder nå, og alle er så positivt innstilt.

Jeg har brukt denne dagen til å pakke koffert, og tatt de siste innkjøpene. En etterlengtet tur hos frisør ble der også mulighet til å få gjort. Jeg klippet så lite som mulig, siden jeg elsker det lange håret mitt. Valgte også å farge brynene mine igjen. Godt med litt velvære. Det er spenning i kroppen, men selve angsten er heldigvis borte nå. Jeg føler meg klar til å dra på tur, og jeg tror det kan bli en viktig erfaring å ta med seg videre i livet. Det er en unik mulighet til å dele kunnskap med flotte mennesker. Det betyr masse for meg å kunne prate med folk som er i samme båt som meg.

Nå skal jeg og ungene kose oss med pizza i kveld, og ta en tidlig bursdagsfeiring for eldstemann. Han blir 16 år i morgen. Min lille gutt er virkelig i ferd med å bli stor. Det blir koselig her hjemme i kveld, og de siste forberedelsene skal gjennomføres! Vi prates litt senere i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook, YouTube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!