Hverdagen

Jeg skal på strikkekafe!

God morgen!

I ettermiddag så skal jeg faktisk være med på Strikkekafe på Frelsesarmeen her i Mandal! Jeg var så heldig å bli spurt med av en flott dame som jeg har blitt litt kjent med. Og jeg valgte å takke ja til innbydelsen. Det er jo viktig å være åpen for nye vennskap og opplevelser. Så får vi se hvordan dette går, og om jeg klarer å slappe av sammen med nye mennesker. Det er jo ikke alltid like enkelt for meg, men jeg har altså bestemt meg for å gjøre et forsøk. Det kan jo ikke være så farlig.

Det er merkelig at jeg kan bruke så masse energi på å tenke på ting. Denne invitasjonen kom ganske uventet på meg i går kveld, men det var hyggelig. Så da skal jeg faktisk møte opp kl 18.00, og så får jeg se hvor lenge jeg blir. De holder på helt til kl 21.00, men jeg regner ikke med å være så lenge. Jeg har tross alt barn hjemme som skal falle til ro også. Så jeg tar hensyn til det når jeg er ute på kvelden. Jeg er jo i gang med å strikke lue, og det går sånn passe. Så kan jo være greit å ha noen som kan hjelpe meg litt.

Jeg er så glad for at jeg blir kjent med nye mennesker, og at de viser interesse i å bli kjent med meg. Så jeg tar mer initiativ selv, og våger mye mer. I går fikk jeg også avtalt en dato til lunsjtreff med en herlig dame, og det blir sikkert veldig koselig. Livet er virkelig i ferd med å bli godt, og jeg føler meg så utrolig heldig! Tenk at min hverdag skulle bli så god. Det er nesten ikke til å tro. Så jeg er stolt av meg selv, og takknemlig for at der finnes nye vennskap som skal utvikles i sitt eget tempo! Ha en strålende dag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *