Hverdagen

Jeg trenger masse kjærlighet!

Jeg er uten tvil et menneske som trenger masse kjærlighet i hverdagen. Å faktisk vite at noen er ekstra glad i meg, kan hjelpe meg gjennom tunge dager. Når min kjære alltid sier at han elsker meg, så blir jeg varm i hjertet mitt. Det er en trygghet som virkelig gir meg styrke i de store stormene. Noen ganger så må jeg bare bli holdt rundt. Kjenne at han fysisk støtter meg der og da. Der finnes ikke noe tryggere en hans favn når angsten herjer med meg. Det har hendt at jeg har fått panikkangst anfall, og da bare holder han rundt meg til jeg blir rolig igjen.

Det er viktig for meg å bli sett. Og med min traumatiserte kropp, så er det ekstra viktig for meg å vite at jeg er elsket. Noen ganger blir jeg nesten skremt av hvor viktig det faktisk er for meg. For tenk om noe galt skjer, og jeg ikke lenger har min kjære i livet mitt. Det klarer jeg ikke å tenke på en gang. Så jeg er heldig som har en sjelevenn. Og jeg vet at vi kommer til å hjelpe hverandre gjennom livet. Det er jo det som er ekte kjærlighet. En dag er det han som trenger støtte, og da er jeg der for ham også. Kjærlighet er virkelig et verktøy som gjør meg stabil og trygg.

Når jeg fikk oppleve ekte kjærlighet i voksen alder, så var det som om en ny verden åpnet seg for meg. Det var helt nytt for meg å bli elsket på en slik måte, og det var så uendelig godt å kjenne på. Skummelt, men likevel veldig godt. Og jeg er så takknemlig for at vi kom sammen akkurat der og da. At jeg våget å slippe ham inn i min kaotiske hverdag. Nå er han min aller største støtte, og han heier på meg! Jeg er svært stolt over hvordan vi samarbeider i hverdagen. Og vi opplever ting sammen. Det gjør oss ekstra sammensveiset, og kjærligheten blomstrer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!