Personlig vekst

Klarer du å være din egen bestevenn?

God kveld!

Hver eneste dag så forsøker vi å være den beste utgaven av oss selv. Der er alltid noe som vi forsøker å endre på ved eget liv. Noen ganger må det gjøres, og det kan gi deg en positiv endring som gir vekst. Men noen ganger så pusher vi oss selv altfor hardt, og det ender med at vi føler oss ganske så mislykket. Sånn skjer ihvertfall i mitt liv, og jeg tror ikke at jeg er den eneste som opplever det. Men jeg har kommet frem til den løsning som fungerer mye bedre for meg personlig.

Det handler om å være sin egen bestevenn i hverdagen. Dersom man skal endre noe vesentlig, så bruk tid. La tanken modnes litt, og pass på at du er mentalt forberedt når du velger å gjøre endringer. Før så kunne jeg presse meg selv gjennom det aller meste, og ikke lytte til hva kroppen fortalte meg underveis. Der har jeg endret meg masse. Nå forsøker jeg å lytte til min egen kropp, og ta endringene gradvis i riktig tempo. Og jeg merker at den personlige utviklingen faktisk er større nå enn før.

Årsaken til min vekst nå, er at jeg har hele meg med i prosessene. Og jeg tar ikke neste steg før jeg vet at kroppen min faktisk takler det. På den måten så har jeg klart å finne en vei videre, og jeg er i bedre balanse med meg selv underveis. Det er så godt å kjenne på. Fremgangen kommer jo selv om det tar litt lenger tid. Å faktisk bevare sin egen ro underveis, føles helt magisk. Da gruer jeg meg ikke så mye til neste prosess heller, og det er jo bare en skikkelig seier i seg selv. Hver dag så møter vi på nye utfordringer, og det er så deilig å kjenne på en fin balanse i livet.

Jeg håper at du kan bli motivert til å bli din egen bestevenn. En bestevenn som alltid er der, og som sier i fra på godt og vondt. Men aller mest en bestevenn som elsker deg akkurat sånn som du er. Jeg vet at noen endringer tar lenger tid enn andre. Men da er det ekstra viktig å bevare riktig fokus, og ta små steg. Livet er spennende, og jeg ønsker virkelig å oppleve så mye som mulig. Men ikke for enhver pris. Så la oss sammen ta godt vare på hverandre, og vise at vi kan ta vekk litt av det forventningspresset som vi alle sammen kjenner på.

Vi er nemlig gode nok akkurat sånn som vi er, og vi kan ta vare på oss selv imens vi vokser som mennesker!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *