Personlig vekst

Kofferten min forsvant!

Reklame Quality Hotel Saga

God kveld!

Denne dagen startet på best mulig måte. Jeg kom meg kjapt ut av sengen, og jeg var skikkelig klar for å komme meg til Tromsø. Det gikk veldig fint, og jeg ble så glad for at alt gikk så greit. Det gikk fint på flyplassene, og jeg sov underveis på flyturene. Snorket sikkert litt også, men pyttsan. Det var en veldig glad og munter utgave av meg selv som stod klar for hente bagasjen min. Men da raknet det egentlig helt, for min koffert dukket aldri opp!

I skranken fant de ut av kofferten min fortsatt var på Kjevik, og da ble jeg ganske fortvilet. Nesten på gråten faktisk. Men jeg måtte ta meg sammen. Kunne liksom ikke miste det helt heller der jeg stod. Det var så godt å møte Monika og Ingrid, og de klarte å få meg i bedre humør! Og nårj eg kom til Quality hotel Saga, så ble jeg møtt med en stor klem av herlige Mette! Jeg er så heldig som fikk trøst og hjelp av disse pluss herlige Pernille. Det var deilig å få spist god mat på Egon med den gjengen.

Så ble det akutt shopping på meg, og det blir spennende å se hvordan dette utvikler seg fremover. Siste nytt er at kofferten er på vei til Tromsø, og at den mest sannsynlig blir levert her på hotellet i morgen formiddag. Kanskje rekker jeg å få på meg mine turklær før vi drar på båttur. Nå skal jeg få i meg deilige vafler som Mette fikset til oss, og så er det to timer kurs etterpå. Muligens noe sosialt etterpå.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!