Hverdagen

Makeup hjelper på humøret!

God morgen, kjære venner!

Lørdagen er allerede i gang, og jeg elsker å våkne opp med min kjære. Når man er fra hverandre hele uken, så er det ekstra godt å ha en ved sin side når man våkner i helgene. Men jeg tenkte på en ting i går, og det var faktisk bare positiv tanker. For i går morges var jeg egentlig så trøtt og lei, men jeg bestemte meg for å sminke meg litt. Det er flere uker siden sist gang, og jeg hadde nesten glemt hvor glad jeg blir av sminke. Etter en halvtime med velvære, så var jeg i skikkelig godt humør.

Det var ikke tvil inni meg om at disse minuttene virkelig hjalp meg til å finne et bedre humør. Sminke er jo kun en materialistisk ting, men jeg blir glad av det. Jeg er glad for at små ting kan gi meg en god følelse. Og om det kan gi meg positiv energi, så er det bare en ekstra gevinst. Det var skikkelig deilig å sitte ved sminkebordet, og lytte til podkast mens jeg pyntet meg. Jeg må bare erkjenne at jeg trenger all den hjelpen som jeg kan når det kommer til påfyll av energi.

Jeg håper at dere skjønner hva jeg mener. For jeg er ikke kun opptatt av overfladiske elementer i livet. Nå har jeg fått testet litt ny makeup, og jeg forsøker å planlegge sminken som jeg trenger å ha med meg til Tromsø. Jeg kan jo ikke ha med meg alt jeg har. Så da planlegger jeg alt på forhånd, og kan pakke ned kun det jeg trenger. For meg så er sånne ting viktige når jeg skal ut på tur, og jeg må være så godt forberedt som overhodet mulig. Så nå venter jeg bare på programmet, og så skal det pakkes deretter.

Det er helt ok å ha sminkefrie dager, og jeg har det ofte. Men de dagene jeg sminker meg, så blir jeg tryggere inni meg. Noen ganger er det lov å bruke noen triks for å føle seg bedre. Nå skal jeg kose meg , og nyte helgen så mye som mulig. Håper at du koser deg i dag, og så kommer jeg tilbake med nye innlegg i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *