Hverdagen

Mine favoritt program på TV akkurat nå!

God søndag!

Denne høsten har jeg virkelig begynt å se mer på tv igjen. Det har tatt sin tid å komme dit, og jeg har i mange år kun sett på noen få programmer. Men nå er jeg virkelig i gang, og jeg koser meg foran skjermen ganske ofte. Så jeg tenkte at det kunne være kjekt å skrive litt om det her på bloggen. Så blir dere enda mer kjent med meg, og får vite hva jeg egentlig ser på tv. Jeg er veldig glad i noen spesielle programmer, og ser ikke så mye på serier. Det er nok fordi jeg ikke orker så mye action og ulike typer vold. Så jeg bruker heller tiden på å se litt reality programmer, og er veldig fascinert av å se livet til andre mennesker der ute.

Jeg koser meg skikkelig mye med Skal vi danse på TV2 hver lørdag. Da er det fullt fokus, og jeg er så begeistret for dans og kjendiser. Jeg merker at jeg lever meg veldig inn i dansene deres, og blir ganske rørt mange ganger. Det er så kjekt å se hvordan de blir flinkere, og hvor hardt de prøver på å mestre situasjonen. Jeg har noen favoritter, men jeg stemmer ikke i det hele tatt. Det holder for meg å kun se på dem, og nyte kvelden med dette programmet. Jeg heier aller mest på Funkygine i år, men jeg synes at Alexander også er skikkelig flink!

Denne høsten følger jeg også med på Farmen og Torpet. Det er litt av en gjeng som har vært samlet på gården denne gangen, og jeg har blitt hektet på serien atter en gang. Det er også kjekt å kunne følge med på Torpet underveis i serien. Jeg har blitt skikkelig provosert noen ganger, og det er jo et tegn på bra tv. Foreløpig så har jeg ikke funnet meg en favoritt deltager. men det kommer nok etterhvert. Jeg kunne nok ikke klart meg på en slik gård særlig lenge. Da tror jeg at mine verste sider hadde kommet altfor kjapt frem i lyset.

Ellers så har jeg også sett på 71 grader Nord. Det er alltid kjekt å se hvordan de må komme seg gjennom mange oppdrag. Det hadde ikke vært noe for meg, men jeg liker å se på det. I år så er det masse spill og taktikk fra første stund, og de er ganske så harde mot hverandre. Noen av dem liker jeg, og andre liker jeg ikke så veldig godt. Men de blir nok fremstilt litt annerledes enn de er i virkeligheten. Jeg gleder meg til å se hvem som vinner tilslutt, pg jeg skal følge godt med! Det er så imponerende hvordan de mestrer det mest skremmende som finnes. Med min høydeskrekk, så hadde det sikkert blitt god tv. Men jeg tror ikke jeg kunne klart å mestre det.

Jeg gleder meg skikkelig til å se kjendis versjonene av både Farmen og 71 grader Nord! Da må de virkelig by på seg selv, og jeg elsker sånne programmer hvor vi blir kjent med kjendiser på en annen måte. Det er nok derfor jeg blir så hekta på disse programmene. Jeg har alltid elsket kjendiser, og vært en ivrig leser av ukeblader og sladderblader.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!