Hverdagen

Så er jeg alene igjen…

God kveld!

Her hos oss så er det neste som om den nye uken allerede er i gang. Det er nemlig sånn at noen helger så drar min kjære mann på jobb allerede søndag ettermiddag. Og dette var en slik helg. Jeg føler meg alltid alene når han akkurat har dratt hjemmefra. Da er jeg jo den eneste voksne igjen her i huset, og jeg har ansvaret. Alt dette er vi jo veldig vant med. Men jeg merker likevel at savnet er stort i det traileren kjører av sted. Dette er en livstil som fungerer fint, men det er lov å savne den man elsker likevel.

Jeg er en sterk dame som klarer meg fint alene i ukene. Men nå vet jeg jo også at vi nesten ikke ser hverandre neste helg, så da blir det litt uvant. Han er heldigvis hjemme når jeg kommer fra Tromsø på søndag kveld. Da blir det nok deilig å sovne i armene hans den kvelden. Jeg ser på savnet som en positiv bekreftelse på den kjærligheten som vi to har for hverandre. Han er min aller beste venn, og jeg klarer ikke å se for meg et liv uten ham. Herlighet så heldig jeg er!

Nå kommer uken til å gå ekstra fort. Og jeg har mange ting som skal fikses i løpet av denne uken. Barna skal følges opp på best mulig måte, og jeg skal planlegge godt. Det er viktig for meg å være rolig nå i dagene som kommer, og bare fokusere på at jeg gleder meg veldig til å reise på tur til Tromsø. I kveld skal jeg jobbe litt, da der kommer en livesending som jeg må følge i kveld. Men jeg gleder meg til å lære, og er klar for å brette opp ermene. Håper inderlig at du får en kjempefin kveld, så snakkes vi igjen her på bloggen litt senere i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!