Personlig vekst

Tenk om jeg mister kreativiteten min?

God morgen!

Jeg kjente for et par uker siden, at jeg var i ferd med å miste kreativiteten min. Det ville liksom ikke mer, og jeg ble skikkelig stresset. For hva gjør jeg dersom jeg ikke vet noe mer å skrive om, eller jeg ikke kommer på noen nye ideer til mine videoer? Hva i huleste skal jeg gjøre da? Det fikk meg til å tenke skikkelig over min hverdag, og jeg fant fort ut at jeg måtte endre på visse ting. Jeg trenger mer tid til å bare være meg, og bruke tiden på det som virkelig fyller meg med positiv energi. Jeg kan ikke bare gi.

Det kan i perioder være krevende å blogge hver dag, eller filme ny video hver eneste dag. Så jeg har valgt å redusere antall videoer, og det kjente jeg var godt. Jeg har nå som mål å poste 4 videoer hver uke, og fortsetter med bloggen som vanlig. Når jeg fikk en re start på min hverdag, så fungerte det bedre med en gang. Heldigvis så er jeg min egen sjef, og jeg kan justere etter som det passer inn i livet mitt. Bloggen er svært viktig for meg, så den skal ha mitt hovedfokus.

Når man har helseutfordringer, så er det veldig viktig å lytte til hva kroppen forteller. Der har jeg heldigvis skjerpet meg ganske mye, og jeg tar bedre vare på meg selv nå. Dersom jeg sliter med et tema, så passer jeg på å snakke med noen om det. Særlig med tanke på at jeg iblant kan bli svært stresset over små ting. Da må jeg puste litt, og ta en liten pause der og da. Jeg har lært meg dette over tid, og jeg merker at det faktisk har en positiv effekt på helsen min.

Jeg trenger kreativiteten min i hverdagen. Så derfor passer jeg på at det blir mer egentid på meg fremover. Musikken skal prioriteres høyt, og jeg skal utvikle meg som menneske. Dette kommer til å bli spennende, og du er velkommen til å henge med videre!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat; wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *