Hverdagen

Uken som gikk!

God kveld!

Det er veldig kjekt å skulle skrive om forrige uke. For jeg hadde en veldig fin uke sammen med mine kjære. Det var nemlig høstferie her hos oss, og det betyr roligere dager sammen med ungene her hjemme. Jeg var også heldig som fikk min mor på besøk her fra mandag formiddag, til onsdags ettermiddag. Det var skikkelig koselig, og timene gikk så fort da vi var sammen. Deilig å få litt tid sammen med min mor, da jeg ikke ser dem så veldig ofte her i Mandal.

Ukens favorittmat

På mandag ettermiddag så hadde vi hjemmelaget kyllingssuppe, og hjemmelaget foccacia. Det var noe som jeg visste at min mor ønsket å få smake, og det smakte skikkelig godt. Varm og litt sterk suppe er skikkelig godt midt på høsten. Vi koste oss masse, og alle ble gode og mette.

Ukens favorittlåt

Jeg ble skikkelig glad da jeg hørte at Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland skulle slippe en ny låt sammen. De skal ha konserter sammen i høst, og de er jo begge to mine favoritter. Den nye sangen heter Alt eg ser, og jeg liker den skikkelig godt. Den har jeg hørt på ganske mange ganger allerede! Så sjekk den ut dersom du er fan av disse to artistene.

Ukens overraskelse

Jeg ble skikkelig glad og takknemlig for alt det fine som jeg og ungene fikk da mormor var på besøk. Det er alltid godt å vite at man har fått hjem det man trenger til ungene, og kjekt med noe nytt til meg også.

Ukens mestringsopplevelse

På musikkterapien så har jeg den siste uken fått spille mye mer enn før. Og det er så kjekt å merker at jeg blir bedre på både piano og slagverk. Jeg overrasket både meg selv, og resten av gjengen da jeg klarte å spille slagverk på en skikkelig god måte. Rockelåtene var så kjekke å spille på slagverk, og jeg slapp meg skikkelig løs.

Så sånn opplevde jeg altså første uken i oktober 2019! En kjempefin uke som jeg ser tilbake på med glede. Deilig å ha en rolig uke, og vi fikk så mange fine opplevelser også.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!