Hverdagen

Uken som gikk!

God kveld!

Det er veldig kjekt å merke at ukene går fort, og at jeg trives veldig godt i det livet jeg lever her og nå. Hverdagen har virkelig kommet seg bedre på plass, og jeg har justert meg litt på noen områder. Det er jo viktig å legge inn jobben der som det er mest hensiktsmessig. Noen ganger må man bare justere seg selv, og våge å endre litt på ulike rutiner. Jo mer kan får planlagt på forhånd, dess roligere blir jeg. Da kommer også det kreative mer frem, og innhold kommer av seg selv. Men her kommer min lille oppsummering av forrige uke!

Ukens favorittmat

Det er en stund siden tacoen har smakt så godt som den gjorde denne fredagen. Vi koste oss masse, og stemningen ved bordet var veldig koselig. En herlig tradisjon som vi har her hjemme, og den kommer vi til å holde fast på i tiden som kommer. Hele familien elsker taco, og da begynner liksom helgen vår.

Ukens overraskelse

Jeg ble svært overrasket da jeg ble invitert med på Strikkekafe på Frelsesarmeen av en herlig dame. Det var skikkelig koselig, og jeg har lyst til å fortsette med å delta på det. Der kan jeg jo få masse hjelp dersom jeg står fast i mine strikkeprosjekter.

Ukens favorittlåt

Jeg har lyttet masse på Lars Bremnes denne uken, og jeg elsker Himmel nok til alle! Det er en vakker låt, og jeg synger med hver gang. Den håper jeg å kunne lære meg etter hvert selv på musikkterapien.

Ukens mestringsopplevelse

Her er jeg ikke i tvil i det hele tatt. Jeg er så stolt over å ha strikket en lue til meg selv! Jeg har endelig klart å strikke etter oppskrift, og jeg har klart å strikke med fire pinner og felle riktig av. Det ble en skikkelig fin lue, og jeg gleder meg allerede til å bruke den. Min mann bestilte straks en til seg selv, så den er jeg allerede i gang med nå.

Det er viktig for meg å kunne ta en dag om gangen, og gjøre den så god som overhodet mulig. Så jeg er svært glad for alle heiarop som dere sender meg underveis. Jeg ønsker dere en superfin uke, og så håper jeg at vi holder følge gjennom uken! Snakkes enda en gang til her i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *