Personlig vekst

Våger du å sette deg høye mål?

Jeg må være ærlig, og si at det noen ganger kan være utfordrende å sette seg nye mål. For janteloven kommer innom meg på besøk, og forsøker å gi meg dårlig selvtillit. Men jeg har hele tiden hatt mange drømmer, og nå har jeg våget å gjøre drømmer om til konkrete mål. Hvordan går det egentlig med deg? Våger du å gå for drømmene dine? Har du satt deg noen klare mål for fremtiden din?

I mitt liv så har jeg både små og store mål. Noen velge jeg å dele med dere, mens andre mål ønsker jeg å jobbe for i det stille. Det handler om at jeg i noen tilfeller ikke ønsker å påføre meg selv ekstra press. Når man velger å si det høyt, så blir der så mange andre som også får forventninger til deg. Og det er ikke alltid gunstig for min prosess. Det viktigste er at man er innstilt på å ta den jobben som kommer både før og etter målet.

I de siste månedene så har jeg jobbet med mine egne mål, og jeg har laget meg en 5 årsplan. Der har jeg puttet inn alle de målene som jeg ønsker å oppnå, og jeg har gitt meg selv ganske store mål. For jeg vil jo komme meg noen steg videre i livet. Denne planen er kun min, og den ønsker jeg å bevare for meg selv. Men jeg kommer til å røpe litt etter hvert som målene blir nådd. Alt blir så mye mer konkret i det øyeblikket du skriver det ned.

Nå vet jeg hva som er målet, og hva jeg må gjøre for å komme dit jeg vil. Det er viktig at jeg får være den jordnære damen som jeg allerede er, og at jeg vet dette kommer til å ta tid. Å jobbe mot konkrete mål, gjør meg ekstra skjerpet og fokusert. Så får vi se hva jeg kommer til å klare når tiden har gått. Jobbe etter beste evne og dagsform hver dag, så kommer jeg meg fremover. Små steg er det lureste.

Jeg håper at du også kan bli inspirert til å gjøre noe med din egen hverdag. Finn ut hva du drømmer om, og lag deg konkrete mål. Små delmål underveis vil gi deg mestringsfølelse, og da kommer også personlig vekst inn i bildet. Det er noe som vi alle sammen trenger påfyll av med jevne mellomrom. Jeg skal heie på deg, og sammen kan vi få til akkurat det vi vil!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!