Hverdagen

Adventskalender på Youtube!

God morgen!

Tirsdagen er her , og det betyr nok en runde med musikkterapi. Men jeg holder på med mange andre prosjekter for tiden. Det nærmer seg desember, og jeg planlegger min egen vlogmas på Youtube kanalen min. Det betyr at jeg skal lage 24 videoer med diverse jule tema. Send gjerne inn ideer til meg, sånn at jeg kanskje får nye tanker i denne prosessen. Det er nemlig en krevende oppgave som jeg har gitt meg selv. Men det er veldig koselig, og dere har fortalt meg at dere ønsker det på min kanal. Så da setter jeg jo i gang!

I dag skal jeg bestemme meg for hvilke julesanger som jeg skal ha med meg i videoene. For jeg elsker jo julemusikk, og da føles det veldig naturlig å ta med musikk i denne runden. Ellers så planlegger jeg å la dere få bli med på pynting, julebakst og juleshopping. Det kommer nok til å bli litt av hvert, og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg håper at dere blir glade for at jeg lager dette, og at det kommer til å bli sett. Nok en gang så har jeg kastet meg på noe som jeg ikke har gjort før. Det er typisk meg. Så jeg er ganske spent selv også på hvordan dette blir.

Det er kjekt å sette i gang med noe nytt, og jeg skal gjøre mitt beste. Så får det gå som det går. Julemusikken har jeg i hvert fall god kontroll på. Det viktigste for meg er at det blir koselige videoer som kan spre julestemning, og som lar dere få bli enda mer kjent med meg. Jeg gleder meg veldig til å synge masse i dag, og håper at formen holder seg fin gjennom dagen. Ta godt vare på deg selv, så snakkes vi her igjen til kvelden!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook, Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *