Hverdagen

Deilig å komme hjem!

Da er jeg kommet meg vel hjem igjen til min kjære mann og barn. Dette har vært et ganske intenst, men utrolig kjekt døgn. For det er mildt sagt ganske så lenge siden jeg sist var på fest, og vært ute på byen også. Men jeg har hatt det så kjekt, og alt har virkelig gått så fint! Jeg er så glad for å kjenne på disse gode følelsene, og er så fornøyd med min egen innsats. Det var faktisk så herlig å kjenne på veien bort i går, at jeg var avslappet og skikkelig god form. Så da var det bare kjekt å være med gode kollegaer, og ta en skikkelig fest sammen.

Vi fikk i oss en deilig frokost hos Linn før vi tok turen hjemover. Jeg koste meg veldig i bilen, for jeg hadde med meg Evy. Hun bor i Grimstad, så da passet det jo fint at hun kunne være med i min bil. Vi skravla hele turen, og har blitt så godt kjent i løpet av dette døgnet. Det var nemlig første gang vi møttes. Og det ble full klaff med skikkelig god kjemi. Jeg føler meg så heldig som virkelig får bli kjent med så mange flotte mennesker. Jeg er så glad i alle sammen! Det er lenge siden jeg har fått le så mye som jeg har gjort det siste døgnet.

Nå var det godt å komme hjem til ferdig middag, og bare roe helt ned. Men jeg må jo skrive litt til dere. Det er viktig for meg! Men i går kveld valgte jeg rett og slett å være med på festen, og fokuserer heller på bloggen i dag. Jeg må noen ganger bare koble litt ut, og unne meg en fest sammen med venner. Resten av kvelden skal jeg virkelig slappe godt av hjemme på sofaen. Men håper vi snakkes igjen her litt senere i kveld, Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer