Hverdagen

En rar søndag!

God kveld!

Denne søndagen har på mange måter vært litt rar. Vi har virkelig kost oss i helgen, men vi har sovet for lenge både lørdag og søndag. Ja, vi trengte sikkert å sove litt lenger enn vanlig. Men ingen av oss vekket hverandre, og da ble det litt for lenge. Da er det fryktelig vanskelig å komme i gang med det man har tenkt å gjennomføre denne dagen. Men jeg var sta, og kom meg i treningstøyet da jeg stod opp. Det ble en skikkelig sen frokost, og så ble det trening her hjemme i stuen. Men det er nok den desidert tyngste treningsøkten jeg har hatt på lenge.

Jeg gjennomførte, men det endte med blodsmak i kjeften. Så det forteller meg jo at denne kroppen må roes ned litt resten av dagen. I dusjen svimlet jeg faktisk, og følte meg helt skjelven. Så det ble rett på sofaen etterpå, og jeg fikk roet ned kroppen. Den samme økten har jeg gjennomført uten problem tidligere i uken. Så det må være noe med selve dagsformen som spilte meg et puss. Men det gikk fint med meg etter å ha slappet av , og påfyll av drikke. Så jeg har vært snille mot meg selv. Det er noe som jeg heldigvis har lært.

Men jeg måtte jo holde løftet om å lage hjemmelagede kjøttkaker til familien min, så jeg kom meg opp av sofaen. Heldigvis så våknet jeg skikkelig til, og jeg koste meg faktisk på kjøkkenet. Jeg valgte til og med å snappe litt underveis, så stikk gjerne innom wencheblogg på Snapchat. Jeg øver meg nemlig på å dele mer hverdagslige hendelser med dere, og jeg får så fine tilbakemeldinger når jeg gjør det. Gradvis øker tryggheten min, og det er kjekt å kunne dele enda mer fra livet mitt.

Heldigvis så ble denne søndagen ikke så aller verst likevel. Men vi har blitt enige om at neste helg skal vekkerklokkene stilles. For vi kan ikke sove så lenge, da vi begge to blir helt sløve resten av dagen. Jeg håper at du koser deg de siste timene av helgen. Vi snakkes igjen senere i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!