Hverdagen

Er du ferdig med julegavene?

Det nærmer seg jul, og jeg er i gang med å få oversikt over julegavelisten. Hvem skal vi gi til, og hvor mye skal vi budsjettere med? Hva er innenfor, og hva er ikke innenfor? Etter hvert som barna i min familie har blitt voksne, så har vi hatt enighet om å stoppe med gavene. Så det er heldigvis mye enklere nå. Men vi ønsker å jo å kunne gi noe som unger og voksne ønsker seg, så det er bare å komme seg i gang. Det er viktig for meg å ha en oversikt som jeg kan forholde meg til.

Hva gir dere i julegaver? Klarer dere å være oppfinnsomme, eller blir det nokså vanlige gaver? Jeg har et håp om å være ferdig med de aller fleste gavene i løpet av denne måneden her. For vi trenger ikke å ha alle utgiftene i desember. Da skal man jo kose seg med så mye annet. Heldigvis så er jeg ganske god på planlegging, så derfor har jeg håp om å klare det ganske så bra. Julen i år skal være her i Mandal, og det gleder vi oss til.

Men det blir nok en dagstur hjem til foreldrene mine lille julaften. Da har min far bursdag, og da samles vi alltid. Jeg håper at vi kan ha rom for å kose seg litt ekstra i selve julen. Jeg tror det er smart å komme i gang med denne listen min, og virkelig være i forkant for en gang skyld. Er du allerede ferdig? I så fall, så er du virkelig flink. Gleder meg til å sette i gang nå. Julestemningen kommer nemlig krypende på meg i år, og jeg gleder meg til å pynte huset til jul!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!