Hverdagen

Finpuss før opptreden!

God morgen!

Da er vi kommet i gang med tirsdagen også, dere! Jammen går dagene unna, og jeg henger med så godt som jeg bare kan klare. Dagen i dag skal fylles opp med masse musikk, og jeg gleder meg til å synge julesanger. Vi er virkelig i ferd med å finpusse på julesangene som jeg skal opptre med når julegrana tennes her i Mandal 01. desember. Det er viktig for meg å kunne forme sangene til min stemme og musikkstil. Alle artister har sitt eget uttrykk, og det har vi jobbet med den siste tiden. Julesanger er jo gode minner fra høytiden, og skal ikke klusses med. Men vi forsøker likevel å gjøre opptredenen på vår egen måte.

Jeg skal opptre med tre julesanger som jeg virkelig elsker. Det var viktig for meg å kunne velge ut sangene selv sammen med musikerne mine. Jeg er så heldig som har med meg musikkterapeutene på scenen. Det er en stor trygghet for meg. Ukene flyr kjapt av sted, så vi trenger denne tiden på å øve det skikkelig inn. Å syng ute på gata, er ganske annerledes enn å synge inne i et lokale. Men jeg gleder meg veldig, og det kommer nok til å bli skikkelig julestemning. Håper bare at vi får fint vintervær akkurat da. Det er ikke så kjekt dersom regnet høljer ned på oss. Men vi krysser fingrene, og håper på det beste.

Nå jobber jeg med alle forberedelsene, og ønsker også å få filmet denne opptredenen. Da kan jeg jo dele den med dere i løpet av desember. Egen julekonsert blir det ikke tid til i år. Men det kommer nok på planen ett annet år. Det er noe som jeg virkelig ønsker å gjøre. Men jeg har det ikke så travelt. Alt til sin tid. Nå er jeg bare svært takknemlig for den muligheten som jeg får ta nå! Ha en superfin dag, så prates vi igjen her til kvelden!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!