Hverdagen

Gøy på basar!

I kveld har jeg koset meg på basar sammen med mine venner i Mandal og omegn Revmatikerforening! Det er alltid kjekt å ha en slik god, gammeldags basar. Jeg var masse på sånne basarer på bedehuset da jeg vokste opp. Men så ble det liksom ikke mer av det en lang stund. Men når jeg er aktiv i lokallaget, så stiller jeg selvsagt opp på basaren vår. Jeg har heklet noen brikker som jeg gav til gevinster, og det ble godt mottatt. Skikkelig kjekt å kunne glede noen med mitt håndarbeid. Det er jo litt begrenset hvor mange brikker jeg har bruk for selv her hjemme.

Vi koste oss med rundstykker og kaker, og det var skikkelig god stemning blant de som kom. Der var så mange flotte gevinster, og det er kjekt å se at vi fortsatt kan arrangere denne basaren. Vi trenger jo alle de inntektene som vi kan få. Å være sammen med mine venner, er bare hyggelig. Det har seg nemlig sånn at vi er flere i venninnegjengen som har revmatiske diagnoser, og vi forstår hverandre veldig godt. Jeg har kost meg skikkelig i kveld, og tenkte det kunne være koselig å se en del bilder fra basaren! Gi meg gjerne en tilbakemelding, og fortell meg om sånne innlegg som dette er noe dere liker!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!