Hverdagen

Har du skjulte utgifter?

Her i helgen så gikk jeg gjennom hvilke abonnementer jeg hadde på mobilen min. Og det var ikke vanskelig for meg å spare inn noen hundrelapper, ved å avslutte abonnement som jeg ikke har bruk for lenger. Noen ganger så er det lurt å ta en gjennomgang, og faktisk vurdere om man trenger alt det man har abonnement på. Jeg ønsket å få en bedre oversikt, og da kunne jeg spare penger i løpet av få grep. Jeg tror ikke at vi er de eneste som har det sånn. For man tenker ikke så mye over de små beløpene som betales hver måned. Men jeg merket meg at der gikk ut en del fra min konto, som jeg egentlig ikke visste hva var. Jeg manglet oversikt.

Økonomi er ikke mitt sterkeste kort. Men jeg lærer hele tiden, og forsøker etter beste evne å mestre hverdagen. Gjennom årene så har jeg lært meg til å sjekke priser, og fått meg bedre rutiner. Men jeg merker at jeg enda har mer å lære på dette punktet. Nå har jeg sjekket mine abonnement, og min kjære har også satt i gang. Så må vi gå gjennom hva ungene egentlig har, og hva det faktisk koster. Så vi skal nok få luket vekk noen flere utgifter uansett. Det er godt å få en bedre oversikt, og etter hvert klare å spare mer enn det vi har gjort. Alle monner drar, og vi trenger penger til spennende prosjekter i fremtiden.

Jeg er optimist, og det er mange brikker som kommer på plass. Når vi tar en titt på det vi bruker, så ønsker man å luke vekk det man ikke trenger. Jeg gleder meg til 2020, og har allerede laget meg en plan på hva som må prioriteres. System er veldig viktig, og der kan vi virkelig bli bedre. Så jeg forbereder meg på endringer, og ser virkelig frem til å ha alt på stell igjen. Når man skal ha et greit budsjett i hverdagen, så må man jo vite hva som kommer inn og hva som går ut igjen. Det kommer til å bli så bra!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *