Hverdagen

Helgekos med min kjære!

God morgen!

Det er deilig å kjenne at det er helg, og lørdagen har så vidt kommet i gang. Jeg er så glad for å våkne opp sammen med min kjære mann. Det er like godt hver eneste helg. Å kjenne at den personen som du er så glad i faktisk er her hjemme, er magisk. Vi har ikke bare glansdager i forholdet vårt, men vi er så glade hver eneste helg når han kommer hjem. Vi trenger å se hverandre, og faktisk kjenne at man har en som savner en i ukene. Jeg tror nok at vi hadde hatt en del mer diskusjoner i hverdagen hvis han var hjemme hver dag. Men nå løser vi de aller fleste utfordringene sammen, selv om han er borte i ukedagene.

Jeg gleder meg til å tilbringe store deler av dagen sammen med han. Vi skal gjøre noen ærender, og så skal vi nok få gjort noen småting her hjemme også i løpet av dagen. Men jeg lurer meg til både kyss og klem ganske mange ganger i løpet av dagen. Det er så godt å være i hans armer, og jeg føler meg elsket og ivaretatt. Man må ikke glemme å verdsette kjærligheten. Den kommer ikke av seg selv. Med mine erfaringer fra fortiden, så er jeg så heldig som har det så bra nå. Det gjør at jeg prioriterer ham høyt, og jeg trenger å være sammen med ham i helgene. Forrige helg så var jeg jo i Sandefjord fra lørdag til søndag. Det var kjempekjekt, men jeg merket denne uken at savnet var litt ekstra stort.

Akkurat nå så er jeg på et godt sted i livet. Mange prosesser er kommet i mål, og mange er fortsatt i gang. Men vi gjør det sammen, og vi heier på hverandre. Det er så godt å vite at jeg har en ektemann som gir meg ærlige tilbakemeldinger. Liker han ikke det jeg gjør, så vet jeg at han sier ifra. Og det går stort sett veldig bra! Husk å ta vare på de som du er glad i! Det er familien som kommer aller først, og denne helgen skal vi kose oss!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!