Personlig vekst

Hodet mitt kjører på!

Jeg er blant dem som tenker mye. Og jeg har et stort behov for å kunne dele med andre. Det er ikke fordi jeg vil at alle ha samme mening som meg. Men jeg liker å snakke om det som opptar meg i hverdagen. Og jeg er heldig som får så fine tilbakemeldinger fra dere. Noen ganger så skulle jeg nok ønsket at hodet mitt ikke var så aktivt hele tiden. Men det er bare sånn det er, og jeg forsøker å bruke det på en konstruktiv måte. Både for meg , og for andre der ute. Det er mange som lurer på hvordan jeg kan klare å skrive så mange innlegg hver uken. Men det hjelper meg å regulere tankekjøret i hodet mitt.

Når jeg skriver, så flytter jeg tanker og ord fra hodet og ned på maskinen. Da blir det enklere å fokusere, og jeg kan få gjort ganske mange ting. For når man lever med traumer, så vil hjernen jobbe på ekstra høye gir på en vanlig hverdag. Skadene gjør at man hele tiden observerer alt som skjer, og hele tiden bearbeider inntrykkene fortløpende. Det kan være ganske slitsomt. Men jeg har lært meg at skriving, trening og musikk hjelper aller best på mine utfordringer i hverdagen. Jeg lar meg ikke stoppe! For jeg har så mange ting som jeg ønsker å gjennomføre i fremtiden.

Det er ikke kjekt når folk ikke ønsker å forstå meg, eller respektere meg. For det skjer iblant. Men jeg velger å ikke fokusere på det. For jeg har jo så mange muligheter. Det handler om å beholde troen på seg selv, og ikke legge for mange begrensninger på meg selv. Dersom man våger, så er mye mulig! Det er veldig viktig for meg å kunne være meg selv. Og jeg kommer ikke til å forsvinne. Det jeg jobber med nå, er så givende og gøy! Så da velger jeg å stå videre i åpenheten, og snakke om det som betyr masse for meg.

Ha en fortsatt fin kveld! Husk å planlegge uken din, for i morgen kommer mandagen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!