Hverdagen

Hva er din julekake favoritt?

Jeg har som dere allerede vet, bestemt meg for å lage min egen adventskalender på Youtube. Så da har julestemningen kommet til lenger frem etter hvert som jeg planlegger innholdet til disse 24 videoene. Nå er jeg i gang med å velge hvilke kakesorter som skal bakes til jul i år. Hvilke julekaker er din favoritt? For min del så elsker jeg havreflarn. De må jeg ofte lage flere ganger fordi de forsvinner sporløst fra boksen. Så er jo pepperkaker en selvfølge, og da pleier jo egentlig ungene å delta. Men de skal ikke være med på video, så vi må finne en god løsning på det.

Det er viktig å gjenskape de smakene som man har vokst opp med i barndommen. Så jeg må nok få laget sandnøtter og hvite kakemenn. Eller bringebær hjerter. Karamellpinner er jo også skikkelig godt å knaske på i adventstiden. Som dere ser, så må jeg altså bake en del kaker. Og jeg håper at vi kan kose oss sammen i adventskalenderen min. Julestemning skal der i hvert fall ikke være mangel på dette året. Herlighet som jeg gleder meg til dette prosjektet. Det kommer til å bli travelt, men jeg elsker det jo. Håper bare at dette kan være noe som dere også koser dere med.

I kveld skal jeg google etter gode småkake oppskrifter, og finne enda flere godsaker som jeg kan lage. Dette kommer til å bli så kjekt! Nå er jeg i så god form, og jeg trives foran videokameraet. Da kan det jo ikke bli feil, eller hva?

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!