Personlig vekst

Hva er dine mål i 2020?

God morgen!

Da er vi kommet i gang med den nye uken, og jeg kjenner at det føles godt. Hverdagen er som regel aller best. I hvert fall når man velger å se positivt på det livet man lever. Jeg har virkelig all grunn til å være glad, og da må man jo bare forsøke å spre varme og kjærlighet til alle rundt seg. For vi vet jo alle sammen at ikke alle har det like bra. Små og store utfordringer møter vi alle sammen på iblant. Men har blitt bedre på å se muligheter istedenfor problemer. Det er nemlig mye bedre for kropp og hjerne å bevare et positivt tankesett i hverdagen. Nå er jeg nesten alltid på jakt etter gode løsninger, og det er faktisk ganske spennende!

Jeg starter derfor denne uken på en god måte, og har bestemt meg for å være optimist. Det er nemlig en viktig faktor for å komme seg fremover i livet. Jeg har lagt en del stengsler bak meg, og jeg er fokusert. Når man jobber mot et konkret mål, så er det viktig å bevare den gode intensjonen med målet. For hvorfor har jeg satt meg akkurat dette målet? Hvorfor ønsker jeg å oppnå akkurat dette nå? Hvordan skal jeg komme meg noen hakk nærmere målet i løpet av denne uken? Kan jeg klare å nå et delmål eller to? Hva er det som er gevinsten i andre enden?

De siste ukene så har jeg gått gjennom mine målsettinger for 2020. Og jeg ser at det krever masse innsats å nå det jeg ønsker. Men det kommer til å bli en ekstrem mestringsfølelse etter hvert som målene nås! Og da har jeg i tillegg opparbeidet meg masse erfaring underveis i prosessen. Det kommer garantert til nytte når jeg skal tenke lenger fremover. Forstå meg rett, jeg tar en dag om gangen. Men jeg mener at konkrete målsettinger er helt nødvendig. For jeg trenger noe å strekke meg etter lenger fremme. Da er jeg på tå hev, og jobber aktivt.

Har du tenkt på dine mål for 2020? Hvis ikke, så håper jeg at du kan sette deg ned i løpet av uken. For det er på tide å sette seg nye mål! Ikke vær redd for å gi deg selv en utfordring. Men pass på at du lager deg delmål underveis. Da vil du ganske ofte kjenne på en mestring, og få ny inspirasjon til å jobbe videre. Ta fatt på denne uken med et positivt fokus, og jobb med målene dine! Ha en nydelig dag, så snakkes vi igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

4 kommentarer

 • Pia

  Mål… strekke seg etter mål.. et mantra veldig mange såkalte selvrealiserende guruer skal selge til usikre mennesker. Hva med oss som har nådd målet, fred i sjela, alle regninger betalt, mat i kjøleskapet, og ei krone til overs, vi som ikke har et stort ønske om å bli rik og berømt, gå på rød løper.. kan vi fortsatt følge deg i alle dine kanaler, å få gode råd?

  • welgforedrag@outlook.com

   Selvfølgelig kan dere følge meg. Min hverdag er helt vanlig. Men alle mennesker er forskjellige, og velger sine egne mål. For meg så betyr hverdagen aller mest. Men jeg mener likevel at det er ok med egne mål som passer til den enkelte! Mvh Wenche

 • Pia

  Har jeg misforstått? Er ikke ditt hovedmål å bli en toppblogger? AB kurset handler vel mest om å takle mediepresset, How to behave på diverse kjendisgallaer. Forberede familien på en kjendistilværelse.

  • welgforedrag@outlook.com

   Ja vet du, da har du faktisk misforstå ganske kraftig. Ja, jeg ønsker å ha en stor blogg. Det er riktig. Men kurset som jeg deltar på, handler ikke om kjendiseri eller rød løper fester. Nei, jeg lærer om hvordan jeg kan skrive bedre , hvilke tekniske løsninger som fungerer, hvordan man planlegger, hva man må ta hensyn til i forhold til kommersielle samarbeid. Det er ikke en kjendis skole!