Personlig vekst

Hvem tror du på?

God kveld!

Noen ganger kommer man i situasjoner som ikke er så kjekke å oppleve. Sånn har det vært for meg de siste dagene. Det er ikke så greit når min ærlighet og redelighet blir satt i dårlig lys av feige mennesker som har kjøpt falske følgere og falske likes til min Instagram. Jeg aner ikke hvem som har gjort det, eller hva vedkommende ønsket med dette stuntet her. Men jeg har ikke tenkt å bli slått i bakken av sånt tull. For dette er en adferd som jeg absolutt ikke aksepterer eller liker. Jeg er en ærlig dame som forsøker å skape noe eget. Og det skal være ekte fra første stund. Det er derfor vondt å vite at en del mennesker nå tror at jeg har jukset meg. Det er ikke sant.

Uansett hva jeg sier eller skriver, så kommer det alltid til å være sånn. Og det er en av de tingene som man må takle så godt som mulig. Jeg vet at min sti er ren, og at jeg ikke på noen måter har jukset meg fremover i bransjen. For meg så er det solid innsats hver eneste dag som skal føre meg til mine mål. Tanken på at noen ukjente har tatt seg til rette på min kanal, er bare trist og utrolig dumt. De siste dagene har jeg fokusert på å forsøke å rydde opp etter beste evne. Jeg har rapportert alt sammen inn til Instagram, og håper at dette snart tar slutt. Akkurat hvorfor min kanal ble valgt, vet jeg ikke. Og jeg gidder ikke å granske det noe mer.

Det er opp til deg hva du vil tro om meg. Så jeg kan ikke gjøre annet en å være åpen og ærlig med dere alle sammen. Dette har ikke vært en kjekke opplevelse, men jeg lar det ikke knekke meg på noen som helst måte. Her produserer jeg innhold akkurat sånn som jeg pleier. Og jeg passer litt ekstra på meg selv akkurat nå. For denne damen har ikke tenkt å stoppe! Når jeg nå ser hvordan ting kan skje, så er det ekstra viktig for meg å holde meg sterk. Det er ikke alle der ute som vil meg vel, og sånn er det bare. Setter derfor ekstra stor pris på alle de hyggelige meldingene som jeg har fått de siste dagene.

Vi som velger å skape vårt eget, har også følelser. Så kanskje folk kan slutte å ødelegge for andre i tiden som kommer. For det er ikke bra for noen at slike ting utvikler seg. Jeg håper at dere som følger meg faktisk skjønner ar dette ikke er satt i stand av meg selv. Men du må selv bestemme hva du vil tro på.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!