Hverdagen

Jeg bestemmer selv!

Jeg må si at jeg noen ganger blir litt oppgitt. For det er ikke alltid like enkelt å forstå hvordan andre mennesker tenker. Ikke at jeg alltid tenker riktig hele tiden. Nei, det klarer ikke jeg heller. Men jeg lar andre mennesker få være seg selv akkurat sånn som de er. Og jeg forsøker etter beste evne å vise raushet i hverdagen min. For vi kan ikke bestemme hva andre voksne skal gjøre med livet sitt. For meg så er det naturlig å skrive om det som skjer i livet mitt. Men innenfor mine egne grenser. Det er likevel noen som reagerer negativt, og som mener at jeg ikke burde skrive på internett.

Da er det ekstra viktig å stå trygt i seg selv, og faktisk være sikker på hva man vil bedrive tiden sin med. Det er herlig å kjenne at jeg nå har mine egne mål, og at det er jeg selv som bestemmer farten. Selv om jeg er deltager på et kurs, så jobber jeg likevel selvstendig i hverdagen. Det er opp til meg å gjøre den jobben som behøves for å nå mitt eget mål. I min hverdag så er jeg alene, og det er jeg som bestemmer innhold og fremdrift. Akkurat det er det ikke alle som faktisk har forstått. Men jeg forholder meg altså til min egen dagsplan, og styrer tempoet mitt selv.

La oss heller heie på hverandre! Det er mye kjekkere å være omgitt av positiv energi, og jeg er så glad for alle mine nye kollegaer i kurset. Vi unner hverandre å bli bedre, og støtter hverandre i hverdagen. For meg så er det et stort pluss, og jeg kjenner at det hjelper meg til å stå på hver dag. Nå har jeg blitt godt kjent med flere, og det er herlige mennesker som jeg ønsker å ha i livet mitt. Der vil alltid være negative røster i samfunnet. Og jeg blir aldri likt av absolutt alle uansett. Men jeg velger å sende kjærlighet ut til dere alle sammen.

Det er lov å være ærlig, og faktisk mene ulike ting. Men jeg håper at man kan akseptere hverandre, og vise hverandre den respekten som faktisk er helt vanlig oppførsel. Mitt mål er ikke det samme som alle andres mål. Jeg vet hva jeg jobber for å oppnå. Men jeg vil bevare meg selv underveis, og jeg ønsker å spre kjærlighet, raushet og respekt til mine lesere! Så følg meg gjerne dersom du liker det jeg driver med. Det er bare hyggelig. Men jeg godtar også at det kanskje ikke helt er din smak. Da står du fritt til å velge selv. Jeg ønsker deg uansett alt godt, og håper at du får en fin kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

14 kommentarer

 • Lene

  Jeg er så enig med deg Wenche, det er du og bare du som bestemmer hva du skal skrive og dele.. Så klart det er noen som ikke er enig i det, det er alltid noen som ikke er det. Det å heie på hverandre er så mye bedre… Amen.
  Klem <3

 • Anette

  Men å kjøpe følgere på instagram, Wenche? Er ikke det litt flaut? Alle ser jo at dette ikke er ekte følgere. Alle kommentarene på engelsk gjør det bare enda mer åpenlyst. Jeg har ingenting i mot bloggen din, synes du står på og jobber for å nå målene dine. Men du taper veldig integritet med det instagramstuntet der.

 • Anette

  Beklager min forrige kommentar der jeg antok at du hadde kjøpt disse følgerne selv! Forstår nå at dette er gjort av noen andre for å skape kvalm. Korttenkt av meg. Håper det ordner seg!

 • B:J:T

  Du etterlyste råd på instastory om hva du skal gjøre med disse uønskede følgerne dine. Jeg sendte deg en dm der jeg foreslo at din mentor Anne Brith kanskje kunne råde deg i dette.
  Og hva skjedde?? Jo – du blokkerte meg!
  Var mitt velmente forsøk på å gi råd noe du ser på som hat/hets? Da ønsker jeg bare lykke til med å nå bloggtoppen!

  • welgforedrag@outlook.com

   Beklager. Denne dagen har ikke gått så bra. Det har vært mange meldinger, og ikke alle har vært så konstruktive. Det var helt feil å blokkere deg, og det beklager jeg. Jeg har vært i kontakt med henne. Igjen, jeg beklager for at du ble blokkert. Mvh Wenche

 • vibeke

  EN ting som undret meg….Eg kommenterte under et av bildene dine på Insta slik: «Hva koster det å kjøpe 1000 likes?» Etter et par timer fikk eg en mld:»Hvorfor kommenterer du ang Likes hos WL når du selv har kjøpt 1000 likes?» Sjekke så min egen instagram og ganske riktig, der var det lagt på 1000 likes. En tilfeldighet?? Tviler på det med tanke på hvilken mentor du har. Tror heller det har en sammenheng…