Hverdagen

Jeg ble skikkelig sur!

Det er ikke ofte jeg er sur og gretten. I hvert fall ikke andre steder enn hjemme. Men i dag fikk de andre deltagerne på musikkterapien en liten forsmak på hvordan den sure utgaven min kan være. Det er jeg ikke stolt over. Men jeg gikk ikke over streken. Det var bare så rart å kjenne at jeg faktisk ble skikkelig sur. Det er rart hvordan humøret kan svinge i løpet av en formiddag. Jeg var skikkelig trøtt i morges, men kom meg ut på treningstur. Da jeg så skulle være på musikken, så var der nok ikke så mye energi igjen i denne damen. Og da ble jeg litt drage.

De andre deltagerne smilte, og tok det hele med et smil. For jeg ønsket jo ikke å være sur, men alt irriterte meg liksom bare. Og da fikk jeg et kroppsspråk som ble ganske festlig for dem. Så de klarte jo å få meg gjennom hele økten, og jeg fikk så mange klemmer og gode ord. De synes det var på tide at jeg også kunne vise at jeg iblant er skikkelig sur på alt og alle. Takk og lov for den romsligheten som finnes i den gjengen. Det er jeg så takknemlig for. Og faktisk så fikk min sure mine noen gode resultater. For vi fikk endelig lært oss til å avslutte sangene på likt, etter at jeg ikke klarte å holde igjen en kommentar om dette.

Nå vet jeg at der er plass til meg både i gode og vonde dager. Det var veldig fint å kjenne på, og de var så fine. Jeg er glad for at de møtte meg med vennlighet og raushet. Noen ganger så må man jo bare erkjenne at det er vanskelig noen dager. Og jeg dro derfra med følelsen av å ha blitt sett på en god måte!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!