Hverdagen

Jeg elsker Bagateller!

God kveld!

Jeg liker å høre på podkast. Det er noe som jeg gjør nesten hver eneste dag. Der er jo så mange å velge mellom, og der kommer stadig vekk nye. Men jeg må si at det ikke alltid fenger meg like mye. Jeg liker når det er løst og ledig, og masse humor. Det er jo godt å få seg en god latter! For noen uker siden så kom der en podkast som heter Bagateller. Der møtes Henrik Thodesen og Jannike Weeden for å snakke om ulike bagateller. Det er så utrolig gøy å høre på disse to, og jeg ler masse hver eneste gang. Det har virkelig blitt en podkast som jeg elsker.

I denne podkasten prater de om alle typer bagateller, og så gjør de dem store. De to passer veldig godt sammen, og har en humor som jeg virkelig liker godt. Særlig når de snakker om ulike kroppsdeler som Jannike ikke liker. Hun får virkelig satt sine ord på ting, og det kan noen ganger gå helt galt. Men jeg liker det, og anbefaler den. I hvert fall dersom du liker å høre deres ufiltrerte tanker om store og små bagateller i hverdagen. Jeg klarer ikke alltid å høre på alvorlige ting. Så dette er bare moro og koselig. De to byr virkelig på seg selv!

Hvilke podkaster hører du på? Skriv gjerne gode tips i kommentarfeltet. For jeg ønsker å oppdage enda flere podkaster. Jeg kan høre på podkast når jeg strikker, eller når jeg slapper av på sofaen. Det er en form for underholdning som jeg liker, og som roer meg ned. Jeg håper at de podkastene som jeg liker fortsetter i lang tid. Tips meg altså gjerne om flere!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!