Hverdagen

Jeg er fornøyd!

God kveld!

Jeg kjenner på en stolthet inni meg i kveld. Ikke fordi jeg er mer spesiell enn alle andre. Nei, men fordi jeg har klart å gjennomføre de oppgavene som var planlagt denne uken. Hver eneste gang jeg vurderer å gjøre endringer, så må jeg tenkte meg godt om. For jeg kan ikke forvente at alt sammen skal fungere like bra med en gang. Nå har jeg atter en gang fått nye erfaringer, og jeg kan finjustere litt i neste uke. Men nå er fredagskvelden her, og jeg har senket skuldrene. Nå begynner helgen, og jeg skal være god mot meg sels de neste to dagene.

Det er godt å ha en god følelse. Akkurat nå så er tacoen servert, og helgen skal starte for alvor. Det blir en rolig kveld her hjemme, men vi må hente hjem ungdommen etter hvert. Så vi kommer oss ikke så veldig tidlig i seng. Men vi har fyr i peisen, og lysene er tent rundt om i stuen vår. Deilig å ha min kjære hjemme igjen. Det er alltid like godt å kunne holde rundt hverandre igjen. Denne helgen blir jo litt annerledes siden jeg drar bort i morgen. Så vi skal nyte denne kvelden, og så får vi være sammen på søndag kveld også.

Denne uken har jeg virkelig tatt noen nye steg, og det skal jeg feire litt i helgen. Vi må ikke glemme å være gode mot oss selv, og faktisk være stolt av den jobben som vi legger ned. Det er virkelig kjekt å kjenne på mestring, og jeg skal la kroppen få hvile litt i helgen. Ha en fin fredagskveld, så snakkes vi igjen her om noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!