Hverdagen

Jeg er i planleggingsmodus!

Nå gjelder det å nullstille etter en begivenhetsrik helg, og fokusere på å planlegge kommende uke. Det kan jeg ikke hoppe over, selv om jeg er ganske sliten akkurat her og nå. Men jeg vet at det er så viktig, og at jeg kommer til å være glad for det senere. Derfor går jeg gjennom alle dagene, og passer på at timene fordeles på en god måte. Jeg vil fortsette med å mer fokus på trening, så det kommer høyt på prioriteringslisten i uken som kommer. Det gav meg nemlig en skikkelig god følelse i hele meg, og jeg fikk en helg som var helt tipp topp!

Jeg kjenner at det nå skal bli godt med hverdag, og vante rutiner igjen. Nå føler jeg at mine dager ser veldig bra ut på papiret, så får vi se hvordan det går i virkeligheten. Da tar jeg en dag om gangen, og fokuserer på det som skal gjennomføres der og da. Trikset mitt er å planlegge en god miks av jobb, trening , sosialt og hvile. Da fungerer jeg så mye bedre, og jeg gleder meg faktisk til å ta fatt på enda en ny uke i morgen tidlig. Herlighet for en digg følelse! Denne helgen har jeg mestret masse utfordringer, og den godfølelsen skal jeg ta med meg inn i uken.

Men nå folkens, så skal jeg ta vare på meg selv. Sofaen blir mitt tilholdssted frem til leggetid. Jeg føler at jeg fortjener det. Det har vært godt å kjenne på mestringsfølelse, og vite at man har tatt nye steg i eget liv. For hver gang jeg pusher meg selv fremover, så sitter jeg igjen med ny kunnskap. Og det er verdifullt for meg. Nyt siste rest av søndagen, kjære venner! Det fortjener vi alle sammen, og i morgen tidlig er vi i gang igjen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!