Personlig vekst

Jeg er streng!

God kveld!

Jeg har i den siste tiden klart å fokusere på det som skjer her og nå. Det er viktig å rette blikket mitt fremover. Det er ikke noe godt som kommer ut av tenke på fortiden. Det er ubeskrivelig deilig å kjenne at noe slipper tak inni meg. Jeg har lettere steg nå i forhold til før. Det er fint å bestemme over sin egen hverdag, og ha mulighet til å ta tak i eget liv. Da jeg var innlagt på Dalane DPS sin sengepost i 2014, så lærte jeg veldig mye. Ikke bare om hvor ille det faktisk kan gå, men jeg fikk innarbeidet hvilke verktøy som kan hjelpe meg gjennom livet.

For meg så nytter det ikke å ta en pille, og så skal alt sammen liksom være greit. Ja, jeg går på medisiner. Men i veldig liten grad. Det er et helt bevisst valg fra min side, og fastlegen støtter meg i det. Vi forsøker heller å bruke de riktige verktøyene i min hverdag. Jeg trenger noen som ser meg, og som heier på meg. Men jeg gjør selve jobben på egenhånd. Det er viktig. For jeg skal være sterk i egen kropp og hode. I disse årene som har vært, så har jeg gått på noen små smeller. Men jeg har klart reise meg hver eneste gang. Det kommer ikke av seg selv.

Hver dag så må vi alle sammen ta valg. Og vi kan velge riktig dersom vi tenker litt. For min del, så har jeg nylig tatt noen store avgjørelser. Det betyr at jeg må være villig til å jobbe inn nye rutiner i livet mitt. Noen dager er det vanskelig. Men valget er tatt, og jeg er streng mot meg selv. Livet har jo tross alt vist meg hva som fungerer best for meg. Hvordan takler du endringer? Klarer du å gjennomføre det du har planlagt? Når har det gått en uke siden jeg bestemte meg, og det føles så deilig i hele meg. Da blir det lettere å fortsette i riktig spor.

Husk at du kan navigere riktig i ditt eget liv. Men du må være brutalt ærlig mot deg selv, og finne ut hva som stopper deg fra å ta nye steg.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

4 kommentarer