Hverdagen

Jeg falt litt sammen…

Noen ganger så kommer de vanskelige tankene. De utfordringene som jeg virkelig er lei av, og som hindrer meg i å gjøre det jeg ønsker. Da kan jeg kjenne på sinne, frustrasjon og tristhet. De dagene kommer ikke så ofte lenger, men jeg blir fortsatt satt ut av alle følelsene iblant. Jeg får flashback fra fortiden inni hodet mitt, og pulsen er høyere enn det den burde være. Man skal kanskje ikke snakke høyt om de dagene. Men det er jeg ikke enig i. For alle har dager hvor livet suger skikkelig. Det kommer man ikke unna. Og selv om jeg fokuserer på det positive her på bloggen, så ønsker jeg å være ærlig om de vanskelige dagene også.

For meg så er det hele tiden en kamp. Jeg må hele tiden jobbe for å holde meg innenfor det som er trygt, og så utsette meg for utfordringer underveis. Det fungerer, men er til tider svært slitsomt og utfordrende. Jeg får mye ros for mitt pågangsmot. Men sannheten er jo at noen dager så orker jeg ikke å være så veldig glad og positiv, Men jeg har lært meg en viktig ting underveis. Hold ut på de vonde dagene. For der kommer mest sannsynlig en bedre dag i morgen. Høres kanskje rart ut, men det fungerer for meg, Så i dag har jeg jo hatt en vond dag. Men det kommer til å gå bedre allerede i morgen.

Livet mitt er ikke et glansbilde. Det er beinhard jobbing for å kunne mestre en vanlig hverdag. Og noen ganger går man litt tom. Det har blitt noen tårer i dag. For jeg mistet grepet litt. Men så klarer jeg på en merkelig måte å komme meg videre. Et steg om gangen, folkens. Det er løsningen. Reise seg dersom man faller. Våge å tro på at morgendagen blir litt bedre enn i dag. Håper at du også gleder det til en ny uke!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer