Hverdagen

Jeg jukser ikke!

God kveld!

Jeg må bare erkjenne at denne dagen ikke ble så enkel for meg. For da jeg våknet opp, så var der en del meldinger som ventet på meg. For i løpet av natten så hadde det dessverre kommet mange falske følgere, og fake «likes» på min Instagram. Og det var flere som beskyldte meg for å ha kjøpt dette selv. Det stemmer ikke i det hele tatt! Jeg har aldri kjøpt falske følgere/likes til mine sosiale kanaler noen gang, og det kommer aldri til å skje heller. Men jeg vet jo at mange tror det de selv til tro på, så jeg kommer ikke til å vie det mer energi enn det som har vært nødvendig i dag.

Dagen har gått med til å fjerne alle de falske profilene, og rapportere dem inn som spam. Jeg kommer til å følge godt med på det i dagene som kommer, og håper inderlig at dette ikke skjer meg igjen. Det er umulig for meg å vite hva som egentlig har skjedd, men jeg vet bare at det ikke er meg. Dette kan tydeligvis skje, og jeg blir trist over å se at noen av dere faktisk tror at jeg har tatt en juksete snarvei. I min hverdag så setter jeg ærlighet og åpenhet svært høyt. Så jeg jukser ikke! Det får heller ta sin tid, og jeg stresser ikke mer med det nå.

Nå skal jeg fokusere på å samle ny energi til resten av uken. Det er viktig å riste av seg det som suger krefter, og som forstyrrer fokuset mitt. Nå skal jeg få i meg litt mat, og så skal jeg jobbe litt mer i utover kvelden. Der er jo alltid noe som skal planlegges, eller forberedes. Fokuset flyttes fremover, og jeg skal levere bra innhold resten av uken. Det er et fint mål, og jeg gleder meg til å gjennomføre planene mine. Så da satser jeg på at roen kommer tilbake, og at jeg kan ta en dag om gangen.

Til slutt vil jeg bare beklage dersom jeg har skuffet noen i forbindelser med meldinger som er blitt sendt til meg. Det ble litt mye stress inni hodet mitt, og jeg er klar over at noen føler seg dårlig behandlet av meg. Så jeg beklager, og håper at vi kan komme oss videre nå. Ha en fin kveld, så snakkes vi igjen senere i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

6 kommentarer

 • Veronika

  Jeg ser det fremdeles er masse falske profiler som liker flere av bildene dine. Så ekkelt dette må være for deg! Her er det noen som har kjøpt falske profiler for å få opp engasjementet på bloggen din (det koster ikke mange kronene). Håper du får god hjelp av mentoren din, hun er ikke helt ukjent med kjøp av falske profiler. Jeg er 100% sikker på at du ikke står bak. Du får en klem av meg.

   • Veronika

    Wenche hva er det som skjer? Har du virkelig fått 40 nye følgere i bonus for å kjøpe følgere, ref kommentaren på IG? Du har jo fått mange falske følgere det siste døgnet. Er dette den berømte oppskriften til Anne Brith som lover 1000 nye følgere i uka? Ble dere enige på julebordet om å kjøpe følgere alle mann? Når du velger å jobbe med noen som har jukset så mye som Anne Brith så burde dere vite at alt dere gjør er under lupen. Dette ser ikke bra ut!

 • Melinda

  Kjære deg, før vondt i hjertet av at du har hatt en så vond dag på grunn av noe som dette.
  Du vet selv hva som er riktig her og det er det aller viktigste, du må ikke bruke energi på om noen andre eventuelt ikke tror på det. Jeg er helt sikker på at du snakker sant.
  Du er en flott kvinne, med stort pågangsmot og en iver for å skrive. Gjør det som gjør deg lykkelig Wenche. Du virker lykkelig og det skinner gjennom at du trives. Pass på deg selv og fortsett med det som gjør deg lykkelig. Husk at du gjør det for deg selv og ikke alle andre. Jeg heier på deg ❤️