Hverdagen

Jeg koste meg på julebord!

Jeg var på et veldig hyggelig julebord sammen med Revmatikerforeningen i går kveld. Vi har som tradisjon å spise på Kjøbmannsgården i Mandal. Det var så fint å se et nydelig pyntet langbord, og vi ble så godt ivaretatt. Deilig mat ble det også, med masse tilbehør, Her kunne man velge pinnekjøtt, ribbe eller kalkun. Det var skikkelig god middag, og julestemningen kom snikende for alvor. Vi koste oss med den gode maten, og heldigvis klarte jeg å spise godt, men ikke altfor masse.

Det var skikkelig god stemning da vi hadde quiz i samlet gjeng. Mange rare spørsmål skulle svares på, og hjernecellene fikk litt sjokk tror jeg. Det var alt fra historie og geografi, til popmusikk og religion. Vi fikk god grunn til å flire og le litt. Det var bare gøy. Så kom der dessert, og den smakte helt nydelig. Vi kunne velge mellom riskrem, karamellpudding og Dronning Maud. Jeg gikk for riskremen, med deilig rød saus til. Det smeltet i munnen, og det er lenge siden riskrem har smakt så godt.

Kvelden gikk veldig fort, og jeg må si at vi var en fin gjeng. Vi er en gjeng med ulike aldersgrupper, men stemningen var virkelig fin. Vi avsluttet kvelden ganske tidlig, men jeg ble værende litt lenger sammen med to venninner. Alt i alt så var det en suksess, og jeg koste meg veldig sammen med gode venner!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *