Personlig vekst

Jeg lærer av mine feil!

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg kjenner at hverdagen lærer meg masse. Det handler ikke alltid om de store tingene. Men små ting som gradvis gjør meg sterkere. Det liker jeg veldig godt, og det kommer til å bli verdifulle erfaringer i ettertid. For jeg lærer av både negative og positive opplevelser i hverdagen min. Noen ganger så lurer jeg jo litt på hvordan dette egentlig skal ende. Men så kommer der små glimt av håp, og jeg klarer å beholde det positive fokuset. Der har jeg blitt mye bedre, og det holder meg mer stabil. Noen ganger stresser jeg litt mye, men så klarer jeg å jekke meg selv ned igjen relativt kjapt.

Det er viktig for meg å kunne mestre den hverdagen som jeg ønsker meg. Da må jeg være villig til å takle noen nederlag underveis. Og hver gang jeg går på trynet, så blir det en verdifull lekse å lære. Noen ganger klarer jeg fikse det kjapt, mens andre ganger så må jeg bruke litt lenger tid på å bearbeide det som skjer rundt meg. Sånn er jo livet. Det svinger for oss alle sammen, og det er noe av spenningen. Jeg mener at vi alle sammen har godt av å tryne litt. Det er viktig å ta sjanser i livet. Ellers blir det veldig stillestående, og man mister muligheter. Hver enkelt menneske må selv finne sin vei gjennom livet.

Selv om jeg har mange utfordringer, så gir meg jeg aldri! Og det er sånn jeg er. Sta som et esel, sint som et lemen, men også raus og kjærlig. Jeg blir kjapt glad i mennesker, og jeg forsøker å møte alle med et åpent sinn. Det gjør meg ikke til et perfekt menneske. Men heller et menneske som velger å leve livet her og nå. Tryner jeg, så reiser jeg meg igjen. Bommer jeg, ja så forsøker jeg på nytt. Og sannheten er at jeg har kommet meg videre i livet, og klarer meg fint. Når man aldri gir opp drømmen, så jobber man fokusert hver dag. Det hjelper meg, og holder hele meg i aktivitet.

Du må våge å være den du er! Ta de mulighetene som kommer din vei, og som faktisk kan gjøre drømmen din til virkelighet!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer