Hverdagen

Jeg måtte gi meg!

God kveld!

Denne tirsdagen ble ikke sånn som forventet. Det ble minimalt med søvn i natt på grunn av muskelsmerter i korsrygg og hofte. Da ble jeg nødt til å melde forfall på musikkterapien i dag, og det er ikke så kjekt. Men jeg velger å lytte mer til kroppen, og vet at det kommer til å gi meg raskere bedring. Jeg har fått fikset en avtale om øving på torsdag, så opptreden på fredag er ikke i fare. Jeg kjenner at det var riktig beslutning, og dagen har ikke vært så aller verst. Det er en bratt læringskurve når det kommer til mine helsemessige utfordringer, men det går veldig bra.

For få måneder siden, ville dette stresset meg veldig. Men det gjør det ikke lenger. Jeg er jo nødt til å kunne takle endringer, og ta riktige beslutninger i hverdagen. Sånn sett så er jo dette en god trening på akkurat det. Noen ganger så sier bare denne kroppen stopp, og da nytter det ikke å bare kjøre på. Hvile og fysisk aktivitet hjelper meg, og da er jeg optimist. Så nå har jeg brukt tiden godt, og jobbet litt med kanalene mine her hjemme. En god dag selv om den ble annerledes enn det som var planlagt. Hvordan reagerer du når planer må endres?

Jeg tror ikke at det kun er meg som må øve på disse tingene. Men ikke alle snakker høyt om det. For utad skal man jo fikse alt i denne verden. Jeg orker ikke late som om at alt er super fint hele tiden. Noen dager er helsen utfordrende. Sånn er det bare. Men jeg lar ikke det stoppe meg! Det handler om å finne løsninger som fungerer for akkurat meg, og faktisk akseptere at sånn er det i dag. Vi må alle sammen komme oss gjennom vår egen hverdag, og takle det som kommer. La oss være rause mot hverandre, og heie hverandre frem!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!