Hverdagen

Jeg skal opptre!

God morgen!

Jeg gleder meg veldig til fredag. Da skal jeg nemlig opptre med min egen musikk på Mandalseminaret! Det er så kjekt å få lov til å delta på arrangement her i Mandal. Nå kom denne forespørselen litt sent, men vi er allerede forberedt. Så i dag skal jeg fokusere på å øve inn de sangene som si synger på fredag. Julesangene får vente til neste uke. Når jeg skal opptre, så ønsker jeg å forberede meg grundig. Da er jeg trygg på scenen, og kan egentlig bare nyte det som skjer. Vi skal opptre etter lunsj, så jeg får gleden av å vente i noen timer. Men det er flotte foredragsholdere som skal delta, og jeg gleder meg til å lære mer om psykisk helse.

Nå begynner der altså å komme inn flere oppdrag, og det gjør meg veldig glad. Det betyr at flere mennesker får høre musikken min, og jeg får tilbakemeldinger. Det er viktig for jobben videre. Vanligvis så er det full sal på dette arrangementet, så det blir skikkelig spennende å opptre der. Etter at jeg har øvd alene i dag, så kommer resten av gjengen i musikkterapien. vi skal jobbe med de sangene som vi skal opptre med 18.desember. Så der er nok av ting som skjer i tiden som kommer. Jeg er nok ganske sliten etter musikken i dag. Men jeg gleder meg veldig, og tror at det skal bli kjekt. Det er alltid kjekt å virkelig øve mot noe konkret.

Jeg satser på at formen min holder seg bra, og så må jeg huske å levere bilen i ettermiddag. Den skal på eu kontroll, så da er jeg uten bil. Men det varer ikke så lenge. Satser på å gå hjem igjen, så får jeg dagens trening også. Lurt å planlegge treningen på forhånd. Da blir den som regel gjennomført. Så da ønsker jeg dere alle sammen en fin dag, og så treffes vi her på bloggen igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!