Hverdagen

Jeg skal på julebord!

I dag skal jeg dra til Sandefjord! Jeg skal på julebord sammen med en herlig gjeng fra Anne Brith Influencer program. Det kommer garantert til å bli en skikkelig fin kveld, og jeg gleder meg veldig. Men det er litt skummelt å kjøre dit helt alene om noen timer. Men jeg skal beregne god tid. Da kan jeg ta det rolig, og heller bruke litt lenger tid på turen. Det er så kjekt å vite at vi skal møtes igjen. Det var ikke alle som hadde mulighet, men vi blir en fin gjeng. Så jeg tror nok at vi skal ha en fin fest!

Jeg er alltid spent på disse reisedagene mine. Men det er en god følelse, og jeg er jo så heldig som har denne muligheten. Vi kan lære masse av hverandre, og heie på alle sammen! Da er det jo skikkelig moro å kunne ha en fin julefest sammen. Det har vært noen veldig spennende måneder for min del, og utviklingen har virkelig vært stor. Når man legger ned så mye tid og energi, så er det skikkelig bra å kunne se gode resultater. Det gjør meg til skikkelig optimist, og det blir kjekt å se hva som skjer i 2020!

Nå er det siste pakkingen som gjenstår, og så drar jeg herfra ca kl 13.00. Da kan jeg bruke god tid, og så har jeg tid til å pynte meg før festen starter for alvor. Jeg gleder meg skikkelig til god mat, og hyggelige mennesker. Det skal også bli kjekt å danse litt. For det regner jeg med skjer i løpet av natten. Det blir sikkert en kveld som jeg vil huske godt i tiden som kommer! Vi snakkes senere, så ha en fin dag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Velkommen til min blogg! Jeg heter Wenche Larsen Gundersen . Jeg er gift, og har to barn. Bor i Mandal. Jeg håper at Du vil trives her! Her får Du ta del i min hverdag , tanker, følelser og opplevelser!

2 kommentarer